VIIKATE – HILJAINEN-KIERTUE

Pe 24.01.2025
Osta liput »

Liput

Lipun hinta 32€
Pyörätuoli + saattaja 32€ sis. saattajan
Muut saattajat omalla lipulla 1,60€
Oviliput 35€, jos jäljellä

Tapahtuman tiedot

Päivä: 24.01.2025
Teatro aukeaa klo 16:00
Ovet aukeavat 30 min ennen tapahtuman alkua.
Tapahtuma alkaa: 19:00
Kesto väliajan kanssa noin 105 min.
Tila: Teatro-sali
Istuva
K-18
Saapuminen »

 

VIIKATE SAAPUU KONSERTTISALIKEIKALLE LOGOMON TEATROON UUDEN ALBUMINSA KANSSA PE 24.1.2025!  

Viikate julkaisee Korttitalo -singlen perjantaina 31.5. Kappale on ensimmäinen lohkeama marraskuussa ilmestyvältä yhtyeen viidenneltätoista albumilta.

Siitepölyhuiskun varresta tavoitettu solisti Kaarle Viikate kommentoi aihetta seuraavasti:

”Korttitalo edustaa uuden albumin ilmavampaa ja menevämpää antia, kuin rautalankahattaran nauttimista goottilaisen karusellin pyörteissä.
Pääpaino levyllä tulee kuitenkin olemaan hiljaisemmissa, hitaammissa ja kauniisti raahaavissa lauluissa. Tästä syystä marraskuun ensimmäinen päivä julkaistava albumi onkin nimeltään ”Hiljainen”.
Toinen syy hiljaisempaan tunnelmaan on se, että nyt albumikiertue voi ensi kertaa jalkautua paikkoihin, joissa saa luvalla soittaa maltillisilla desibeleillä mutta antaumuksella. Luvassa on musiikkia niin teatterimiljöissä kuin konserttisaleissa sekä intiimeissä klubeissa. Samalla settilistaan saadaan ujutettua kappaleita, joita ei Viikatteen historiassa ole aiemmin esitetty livenä.

Toisin sanoen största möjliga tysnad to the max!”

Tapahtuman järjestää: Logomo Oy

Teatron pizzeria palvelee keikkapäivänä klo 16:00-00:00. Tervetuloa nauttimaan herkullisista pizzoista ja raikkaista juomista vaikka ennen keikkaa. Katso pizzamenu etukäteen tästä. Varaa pöytä täältä.