VON HERTZEN BROTHERS – ACOUSTIC TOUR

Pe 10.11.2023
Osta liput » Osta liput ja tarjoilut »

Liput

Liput 38,50€
Pyörätuoli + saattaja 38,50€
Ovilippu 42,50€, jos jäljellä
Saattajat veloituksetta omalla lipulla.

Tapahtuman tiedot

Päivä: 10.11.2023
Teatro aukeaa klo 16:00
Tapahtuma alkaa: 19:00
Kesto noin 2h
Tila: Teatro-sali
Istuva
Ikärajaton
Saapuminen »

 

VON HERTZEN BROTHERS AKUSTISELLE ERIKOISKIERTUEELLE SYKSYLLÄ!

Kotimaisen rockin eturintamaan jo yli 20 vuoden ajan lukeutunut Von Hertzen Brothers kiertää syksyllä Suomea akustisen kiertueen merkeissä. Ainutlaatuisissa konserteissa kuullaan rakastetun yhtyeen laajaa tuotantoa uudessa valossa. Luvassa on tuoreita sovituksia tunnetuista biiseistä, tarinoita kappaleiden taustoista sekä myös harvinaisempia helmiä – yllätyksiä unohtamatta. Veljesten Mikko, Kie ja Jonne von Hertzenin lisäksi kokoonpanossa vaikuttaa tällä kertaa säveltäjä-muusiikko Markus Pajakkala.

Akustinen kiertue on ollut meidän veljesten pitkäaikainen haave ja nyt kun edellisen levyn myötä tutustuimme multi-instrumentalisti Markus Pajakkalaan, ajatus kiertueesta sai vihdoin tuulta purjeisiinsa. Odotamme innolla, että pääsemme sovittamaan biisejämme tälle nelikolle ja lupaamme, että setistä löytyy myös yllätyksiä ja harvinaisuuksia. Pyrimme siihen, että rundin illat tulee olemaan rentoja ja mukavia. Musiikkimme olkoon ikäänkuin leirinuotio, jonka äärellä ihmettelemme sen loistoa ja lämpöä. Kerromme keikoilla biisiemme taustoista ja toivomme että tulette saamaan hyvän käsityksen meidän veljesten yhteisestä urasta. Stand-uppiin emme usko yltävämme (paitsi ehkä tahattomaan), mutta jos oikein hyvin käy, jotain uuttakin pääsemme keikoilla esittämään”, kertoo yhtyeen laulaja-kitaristi Mikko Von Hertzen.

Teatron pizzeria palvelee konserttipäivänä klo 16:00-01:00. Tervetuloa nauttimaan herkullisista pizzoista ja raikkaista juomista vaikka ennen konserttia. Katso pizzamenu etukäteen täältä: https://logomo.fi/ravintolat/teatro.