Waltteri Torikka & L’Orchestra della speranza – Amore

Su 20.03.2022
Osta liput »

Liput

Liput 48,50e / 38,50e Pyörätuoli + saattaja 38,50eMuut saattajat veloituksetta, oma paikkalippu oltavaA la Carte -paketti 110,50e / 100,50e

Aitiovaraukset:
myynti@logomo.fi

Tapahtuman tiedot

Päivä: 20.03.2022
Ovet aukeavat tunti ennen tapahtuman alkua.
Tapahtuma alkaa: 18:00
Tila: Logomo-sali
Saapuminen »

 

Waltteri Torikan keväälle 2022 suunniteltu konserttisalikiertue Amore siirtyy loka-marraskuulle koronaviruspandemian aiheuttaman epävarmuuden takia. Turun konsertin uusi päivämäärä on su 27.11.2022 klo 18.00. Jo ostetut liput käyvät uuteen päivään sellaisenaan tai ne voi palauttaa 27.2.2022 mennessä osoitteessa web.lippu.fi/palautus

 

WALTTERI TORIKKA TUO VIIHDEKLASSIKOT KONSERTTISALEIHIN KEVÄÄLLÄ 2022

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa syksyn ajan hurmannut ja itsensä kilpailun finaaliin tanssinut Waltteri Torikka lähtee yhdentoista paikkakunnan Amore-kiertueelle maaliskuussa. Konserttien ohjelmisto ammentaa tunnetuista sävelistä meiltä ja maailmalta. Luvassa on viihdeklassikoita, italialaisia ja espanjalaisia sävelmiä, elokuvamusiikin helmiä ja kauneimpia rakkauslauluja.

Amore-konserteissa karismaattista baritonia säestää suomalaisista huippumuusikoista koostuva l’Orchestra della speranza -kokoonpano, jota luotsaa Torikan pitkäaikainen yhteistyökumppani, pianisti ja kapellimestari Marko Hilpo.

 Odotan innolla, että pääsen konserttisaleihin keväällä Amore-kiertueen merkeissä. Konserttien ohjelmisto on herkullinen ja harvoin tällaista konserttikokonaisuutta kuullaan Suomessa. Luvassa on ilta täynnä suuria tunteita ja pysäyttäviä hetkiä. Lisäksi odotan malttamattomana yhteistyötä Hilpon luotsaaman l’Orchestra della speranzan kanssa, sillä tämän orkesterin soitto taipuu upeasti tyylistä ja tunnelmasta toiseen, Torikka tunnelmoi.

Waltteri Torikka on Suomessa ja ulkomailla uraa luova ooppera- ja konserttilaulaja. Platinaa ja kultaa myyneitä albumeita sekä listaykkösiä julkaissut Torikka on esiintyjänä kotonaan yhtä lailla suurilla areenoilla kuin intiimeissä konserttisaleissa. Syksyllä 2021 Torikka yllätti Masked Singer -kilpailun toiselle sijalle nousseena Bilepandana. Loppuvuoden 2021 Waltteri Torikka konsertoi kirkoissa Natale – Oi jouluyö -kiertueen merkeissä.

Varaa nyt Dinner-paketti, ja tuo asiakkaasi, palkitse henkilökuntaasi tai lähtekää vaikka kaveriporukalla katsomaan upeaa konserttia!HUOM! Pakettien myynti päätetään 2-5 päivää ennen tapahtumaa, varmistathan paikkasi ajoissa!Laskulla tilattavat liput tulee tilata viimeistään 2 vk ennen tapahtumaa ja lasku tulee maksaa välittömästi, jotta liputehditään toimittaa ennen tapahtumaa.Tilauksen yhteydessä sähköpostiosoitteensa jättäneille asiakkaille toimitetaan ennen tapahtumaa Tervetuloa-viesti.Illan aikataulu:– ovet auki paketin ostaneille klo 16.00– pöydät katettuina klo 16.00-17.50– ovet auki muille asiakkaille klo 17.00– siirtyminen saliin viimeistään klo 17.50– konsertti alkaa klo 18.00Paketti sisältää naulakkomaksun, ennen esitystä korkeatasoisen ruokailun, automaattisesti ryhmän/asiakkaan nimellävaratut omat illallispöydät ja pääsylipun.A la Carte -paketti: TOAST SKAGEN (L,G)Käsin kuorittuja katkarapuja, saaristolaisleipää, tilliä ja kurkkua***PORON ULKOFILEETÄ ( L,G )Herkkutattia ja tummaa timjamikastiketta***JUZU-MAITOSUKLAALEIVOSTA (L,G)Vadelmafluidia ja marenkiaKasvismenuGRILLATTUA SYDÄNSALAATTIA ( M,V,G )Chimichurri-kastiketta ja savustettua majoneesia***HEINÄSAVUSTETTUA SELLERIÄ (L,G)Herkkutattia ja luomukauraa***SUKLAABROWNIE (L,G)Paahdettua valkosuklaata ja vadelmaaOlethan yhteydessä meihin, mikäli sinulla on erityisruokavalio. Huomioimme kasvis-/erityisruokavaliot etukäteentilattuna. Vesi sisältyy hintaan, muut juomat voi tilata paikan päällä. Yli 10 hengen ryhmille suosittelemme juomienetukäteistilausta. Eritysiruokavaliot ja juomatilaukset: myynti@logomo.fi tai puh. 029 123 4808 (arkisin klo 9-16)Tapahtuman järjestää Warner Music  LiveShow & Dinner -tuotanto Logomo OyOikeudet muutoksiin pidätetään.