YONA

To 16.02.2023
Osta liput »

Liput

Liput 39,90€
Pyörätuoli + saattaja 39,90€ sis. saattajan
Ovilippu 45€, jos jäljellä
Muut saattajat omalla lipulla

Ikärajaton

 

Tapahtuman tiedot

Päivä: 16.02.2023
Ovet aukeavat tunti ennen tapahtuman alkua.
Tapahtuma alkaa: 19:00
Väliaika
Tila: Teatro-sali
Saapuminen »

 

Suomalaisen taidepopin supertähti Yona esiintyy Logomossa 16. helmikuuta!

Yona suuntaa yhtyeensä kanssa talvikiertueelle helmikuussa 2023 ja esiintyy sen myötä Turun Logomossa torstaina 16. helmikuuta. Laulaja-lauluntekijä Yona on suomalaisen taidepopin supertähti. Kameleonttimainen artisti on julkaissut 12-vuotisella urallaan yhteensä 8 studioalbumia, joista uusimman ’Uni johon herään’ (2021) yhdessä Espoon kaupunginorkesterin Tapiola Sinfoniettan kanssa.

Koko kansalle Yona tuli tunnetuksi yhtenä syksyn 2022 Vain elämää -kauden yllätyksellisimmistä tähdistä. Määrätietoisesti kuulijakuntaansa kasvattaneelle Yonalle on myönnetty uransa varrella mm. arvostettu Teosto-palkinto, kaksi Emma-palkintoa sekä Vuoden tapahtuma -palkinto loppuunmyydystä levynjulkaisukonsertistaan Helsingin Musiikkitalossa. Artisti oli uudesta albumistaan ehdolla myös korkeatasoista luovaa ja esittävää säveltaidetta palkitsevan Pohjoismaisen neuvoston musiikkipalkinnon saajaksi.

Yonan musiikissa tyylilajit ja vuosikymmenet limittyvät persoonallisen ajattomalla tavalla. Artistin energiset live-esiintymiset ovat tunnettuja heittäytymisestä, taidokkaasta soitosta ja laulusta, isoista tunteista sekä mukaansatempaavasta draaman kaaresta.