Skip to main content

The Voice of Finlandin seitsemännen kauden lähetykset Logomosta alkavat alle kuukauden kuluttua perjantaina 6.4. Toista kauttaan tähtivalmentajana toimiva Anna Puu odottaa jo livelähetysten hullua tunnelmaa.

Anna Puu, onko toinen kausi TVOF-tähtivalmentajana ensimmäistä helpompi?

–Kyllähän kokemus tuo varmuutta. Tämä vuosi on ollut rennompi ja hauskempi, kun tietää miten homma toimii. Lisäksi korva on harjaantunut löytämään sen mitä etsii ja mitä tiimiltään haluaa.

–Tosin formaattiin on tullut muutoksia, mutta ne vain pitävät meitä valmentajia hiukan varpaillaan.

TVOF-livelähetyksissä tunnelma nousee kattoon

Miten livelähetykset sitten eroavat tähän asti nähdystä?

–Kilpailijat elävät ja treenaavat koko kauden vähän kuin kuplassa, jonka sisällä on omat juttunsa ja meno aikamoista. Livelähetyksissä tämä meininki alkaa sitten olla jo aika hullua ja se näkyy myös lavalla.

–Ja Logomo esityspaikkana on aivan mahtava, akustiikka ja kaikki. Me valmentajat olemme täällä paraatipaikalla ja olen aina miettinyt, miten livelähetysten fiiliksen saa millään välitettyä kotikatsomoihin.

–Tallennus, siirto ja televisiotekniikka syövät aina tunnelmaa, se ei millään voi tavoittaa samaa kuin paikan päällä oleminen.

Eli livelähetyksiä kannattaa tulla katsomaan paikan päälle Logomoon?

–No se nyt on sanomattakin selvää!

Uusi sinkku tulee pian

Entä mitä kuuluu Anna Puun omalle musiikille, päästäänkö pian kuulemaan uutta materiaalia?

–Itse asiassa olen menossa ensi viikolla studioon viimeistelemään uutta sinkkua. Tuleva kappale jatkaa samaa linjaa kuin aiemmat uudelle levylle tulevat Tarviin vielä yhden yön aikaa ja Nälkäinen sydän, eli menevää elektropoppia.

–Muutenkin levystä on tulossa suuri pop-taideteos (nauraa). Ainakin itse olen tosi inspiroitunut ja sävelet ovat selvät, mutta kuulijoiden mielipiteitä en tietenkään voi päättää.

Turkuun on aina kiva tulla

Olet myös opiskellut ja asunut Turussa, millaista täällä on käydä The Voice of Finlandin mukana?

–Opiskeluajat olivat kyllä ihan parhaita ja Turkuun on aina ihana tulla käymään. Siksi Voicea on hienoa tehdä Logomossa.

–Nykyään päivät venyvät sen verran pitkiksi, että yöelämään ei enää ehdi, mutta koitan käydä Turussa tutustumassa uusiin ravintoloihin ja putiikkeihin.

Takaisin uutisiin!