Pysäköinti

Logomon paikoitusalueet

Huomio! Logomon liikennejärjestelyt muuttuvat väliaikaisesti kävelysillan rakennustöiden takia. Alla olevasta kuvasta näkyy uudet liikennejärjestelyt. Lisätietoa löytyy täältä.

 

Logomon parkkialueilla on neljä lippuautomaattia, joissa pysäköinnin voi maksaa sekä luottokortilla että käteisellä. Pysäköinnin voi maksaa myös matkapuhelimella EasyPark ja ParkMan -palveluiden kautta.

 

Pyydämme Logomoon saapuvia huomioimaan, että alueella on vain rajallinen määrä parkkipaikkoja. Suosittelemmekin saapumaan Logomolle kävellen, pyörällä tai julkisilla kulkuvälineillä. Autolla liikkuvia kehotamme saapumaan paikalle hyvissä ajoin parkkipaikan varmistamiseksi, sillä kaikilla Logomon parkkialueilla on yhteensä noin 450 parkkipaikkaa.

 

P7-pysäköintialueella, Vaunukadulla on sähköautojen latausasema, jolla voidaan ladata kahta autoa samanaikaisesti. Latausasema on julkinen ja toimii Virtapisteen palvelussa. Voit rekisteröityä latauspalvelun käyttäjäksi osoitteessa www.virta.fi.

Turku Energian latausasemat ovat osa Virtapiste- verkostoa. Latausasemien sähkö on Louna Vihreää eli tuulienergiaa ja 100 % uusiutuvaa energiaa. Latauksen hinta kaikissa Turku Energian omistamissa latauspisteissä on tällä hetkellä 0,19 eur/kWh.

 

Pysäköintitilaa keskustassa

Turun keskusta-alueella oman auton voi pysäköidä kadunvarsipaikoille tai P-Louhen ja Q-Parkin pysäköintihalleihin. Halleista on kävelymatka Logomolle, mutta niiden läheisyydestä lähtevät myös Logomon suuntaan tulevat bussit.

parking

Pysäköintimaksut

Logomon pihassa olevat parkkipaikat ovat maksullisia. Maksu on 1,5 euro/tunti.

Logomon parkkialueilla inva-pysäköintiluvalla parkkeeraus on maksutonta. Inva-pysäköintiruudut sijaitsevat LOGI 1–2 -salin sisäänkäynnin luona sekä Logomo Kitchenin päädyssä.

Lounasaikaan kello 11.00–14.30 pysäköinti on ilmaista yhden tunnin ajan. Ilmaiset lounaspaikat ovat Logomo Kitchen -ravintolan edustalla. Ilmaisaikaan oikeuttava pysäköintilippu haetaan alueen automaateista ja jätetään autoon näkyvälle paikalle kojelaudalle. Tarvittaessa on mahdollista ostaa lisäaikaa ilmaisajan lisäksi.

Pysäköinninvalvonta

Pysäköintiä valvoo AutoParkki.

Palautetta pysäköintijärjestelyistä voi antaa osoitteeseen info@logomo.fi.

JaaShare on FacebookTweet about this on Twitter