Logomon teemapaketit

Logomon uudet teemapaketit yrityksille

Vietä unohtumaton päivä seurueesi kanssa Logomossa. Voit valita teille sopivan aktiviteetin: viinijooga, keppihevospoolo, tai ruoka & juoma. Ilta jatkuu huippukokki Kristian Karnellin grilliherkkujen ja maistuvien juomien merkeissä. Teemapaketit sopivat myös pienille yrityksille.

VINO YOGA -PAKETTI

Viinijoogassa nautit rentouttavan joogaharjoituksen sekä viinin lempeästä liitosta –molemmat elämykset kun ovat parhaimmillaan keskittyneenä sekä rentoutuneena. Rento viinijooga taipuu keneltä vain, kuntoon katsomatta! Kun kropat on saatu oikeisiin asanoihin, ilta jatkuu Logomon Teatro Bar & Caféssa kylmän juoman ja herkullisen poke -kulhon parissa.

Hinta 68 € / hlö

KEPPIHEVOSPOOLO & GRILLIPAKETTI

Nauti illasta seurueesi kanssa huippukokki Kristian Karnellin grilliherkkujen ja Logomon uniikin urheilulajin, keppihevospoolon, merkeissä. Iloisen liikunnan päälle nautitaan parhaista grilliruuista ja -juomista Logomon Teatron terassilla rennossa hengessä. Osallistujille reseptit mukaan!

Hinta 107 € / hlö

GRILLIHERKUT JA KANNUJUOMAT -PAKETTI

Vietä unohtumaton ilta seurueesi kanssa huippukokki Kristian Karnellin grilliherkkujen ja kannujuomien merkeissä. Logomon Teatron terassilla on tarjolla parhaita grilliruokia ja -juomia. Osallistujille reseptit mukaan!

Hinta 50 € / hlö

KIINNOSTUITKO?

Laita meille viestiä sivun laidassa olevalla pikayhteydenotolla, niin olemme sinuun yhteydessä.
Voit myös jättää tarjouspyynnön tästä, soittaa 029 123 4808 tai laittaa sähköpostia myynti@logomo.fi. Vastaamme tiedusteluihin 48 h sisällä. Mikäli sinulla on kiireellistä asiaa, soitathan meille.

Logomo on suuri talo sekä pienille että isoille tilaisuuksille, niin yrityksille kuin yksityisillekin.
Meillä järjestät erilaiset juhlat, häät, asiakastilaisuudet, kokoukset, seminaarit, messut, pikkujoulut jne.

Ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan yhdessä tilaisuuteesi sopiva tila.
Autamme mielellämme myös kaikenlaisessa suunnittelussa, jotta tilaisuutesi onnistuisi parhaalla mahdollisella tavalla!