Skip to main content

Ravintolat ja tapahtumatarjoilut

Muuntautuva ravintolakonsepti

Kitchen

Logomo Kitchen esittää uuden tavan nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta sekä inspiroivasta ja rennosta miljööstä. Salaisuus piilee sen monipuolisuudessa. Logomo Kitchen muuntautuu rennosta kahvilasta ja lounasravintolasta aina korkeatasoiseksi tapahtumaravintolaksi tai vaikkapa yökerhoksi.

Tutustu mahdollisuuksiin

Teatro

Teatrossa yhdistyvät ruoka, juoma ja erilaiset tapahtumat. Luvassa on yllätyksellisiä pop up -illallisia, elokuvateemailtoja, intiimejä jazz-klubeja ja monipuolisia show-iltoja. Teatron baari on avoinna iltapäivästä alkaen myöhään yöhön. Tilaisuudet, tapahtumat, show&dinner, etkot ja jatkot – kaikki onnistuu nyt saman katon alla.

Tutustu mahdollisuuksiin

Varaa tarjoilut Logomon tapahtumiin online

Varaa tapahtumatarjoilut tästä

Logomossa järjestetään sekä yksityis- että yritystilaisuuksia. Arkisin Kitchen on avoinna klo 9.00–16.00 sekä toimii lounasravintolana klo 10.30–13.30. Lauantaisin Kitchenissä on tarjolla herkullinen brunssi klo 12.00–15.00 välisenä aikana.

Teatro puolestaan on elämyksellinen kokonaisuus. Trendikkäällä baari-alueella ja seurusteluryhmissä voi maistella drinkkejä ja pientä purtavaa iltapäivästä myöhään yöhön. Teatro-stagella nähdään muusikoita, DJ-keikkoja ja pienempiä esityksiä.