Skip to main content

Medialle

Aineistot toimitukselliseen käyttöön

Logo

Logomon logo on mustavalkoinen. Pääasiassa käytössä on mustalla pohjalla ja valkoisella tekstillä oleva logo.

Logoa on mahdollista käyttää myös negatiivina. Logon käytössä on huomioitava selkeä näkyvyys kulloinkin käytössä olevalla pohjalla.

Tummilla pohjilla käytetään logon valkoista versiota ja vaaleilla pohjilla mustaa versiota.

Logot

Valokuvat ja muu materiaali

Valokuvat on tarkoitettu lehdistölle ja Logomon yhteistyökumppaneille. Valokuvia saa käyttää vapaasti toimituksellisissa yhteyksissä sillä ehdolla, että kuvien lähde, Logomo, mainitaan selkeästi. Epäselvissä tapauksissa tarkista kuvan käyttöoikeudet osoitteesta  info@logomo.fi.

Median akkreditointi

Tapahtumanjärjestäjät vastaavat tapahtumiensa akkreditoinneista. Lehdistön edustajia pyydetään olemaan suoraan yhteydessä tapahtumanjärjestäjään. Järjestäjän tiedot löydät jokaisen tapahtuman tiedoista.

Kuvaaminen Logomon tapahtumissa

Perussääntönä on, että saliin ei saa viedä järjestelmäkameroita ilman lehdistökorttia tai erillistä kuvauslupaa. Esitysten äänittäminen tai kuvaaminen videolle ei ole sallittua. Mikäli konsertissa/tapahtumassa haluaa valokuvata, siitä täytyy sopia tapahtumajärjestäjän kanssa erikseen. Logomo ei myönnä kuvauslupia tapahtumiin tapahtumajärjestäjien puolesta.

Valokuvaaminen henkilökohtaiseen käyttöön on pääsääntöisesti sallittua, mutta ei tällöinkään järjestelmäkameralla, mikäli tuotanto ei sitä erityisesti pyydä. Kannattaa myös muistaa, että artistit saattavat vaatia ehdotonta valokuvauskieltoa. Asiasta tiedotetaan tällöin kuitenkin tapahtuman yhteydessä. Salamavalon käyttö on kuvattaessa aina ehdottomasti kiellettyä. Muistathan kuvatessasi kunnioittaa myös muiden tapahtumavieraiden yksityisyyttä.