Skip to main content

Katsomot

Monipuoliset katsomoratkaisut

Logomossa on monia tiloja, joissa on joko valmiit katsomoratkaisut tai mahdollisuus rakentaa katsomot tarpeen mukaan. Logomon suurin sali – Logomo-sali – mahdollistaa eri kokoisten katsomoiden käytön. Teatro-salissa on osin nouseva katsomo, ja KINO-salissa nouseva katsomo. Muissa saleissa katsomot rakennetaan tarpeen mukaan useimmin tasaiselle lattialle.

Logomo-salin muunneltava katsomo

Upea Logomo-sali on Logomon suurin tila. Salin erikoisuus on ainutlaatuinen ilmatyynyillä liikkuva katsomo, jonka ansiosta tila tarjoaa muuntuvat puitteet erilaisille ja erikokoisille tapahtumille. Salin vapaasti muunneltava akustiikka on ainoa lajissaan Pohjoismaissa. Korkea sali ja aulatila sopivat niin konserteille, kokouksille kuin televisiokuvauksillekin.

Logomo-salin katsomo on ainutlaatuisen muunneltava. Salin kokoa voidaan muuttaa siirtämällä katsomo kolmeen eri paikkaan. Näin saliin mahtuu yleisöä tilanteen mukaan 750–3500.

Kunkin tapahtuman katsomokartan näet Lippupisteen sivuilla lipunostovaiheessa. Klikkaa, mihin tapahtuman näytökseen haluat ostaa lipun ja ”Valitse paikkasi itse”. Näin saat auki ohjeellisen katsomokartan, josta voit valita oman paikkasi.

Lue lisää Logomo-salista

S-sali

M-sali

L-sali

TEATRO-sali

Teatro-salin katsomo on osittain muunneltava. Tilasta voidaan poistaa osa nousevasta katsomosta, jolloin sali on suurimmaksi osaksi tasaista lattiaa. Silloin, kun nouseva katsomo on normaalisti käytössä, sali on kuin mikä tahansa teatteri; 300–350 istuinta pääkatsomossa B ja viitisenkymmentä parvella C.

Molemmat katsomot ovat esteettömiä, hissillä pääsee B-katsomon takaosaan ja C-katsomoon. Ensisijaiset pyörätuolipaikat ovat B-katsomon takaosassa.

MOVE- ja KINO-salit

MOVE-sali on monikäyttötila. Salissa ei ole kiinteää katsomoa, vaan se rakennetaan aina tapauskohtaisesti tarpeen mukaan. Tästä syystä katsomo on useimmiten tasaisella lattialla. Saliin mahtuu noin 150 katsojaa.

KINO-sali on sen sijaan kiinteällä, nousevalla 126-paikkaisella katsomolla varustettu auditoriomainen tila, joka on varusteltu myös elokuvien näyttämiseen, niin digitaalisesti kuin 35 mm filmilläkin. Tila toimii myös erinomaisesti seminaaritilaisuuksiin.

TEATRO-galleria

TEATRO-galleriassa ei ole kiinteitä katsomoita, vaan ne rakennetaan aina tapauskohtaisesti tarpeen mukaan. Tästä syystä salin katsomot ovat useimmiten tasaisella lattialla. Paikkoja TEATRO-galleriassa on noin 50-150 kpl.

LOGI-sali

LOGI-salissa ei ole kiinteitä katsomoita, vaan ne rakennetaan aina tapauskohtaisesti tarpeen mukaan. Tästä syystä katsomot ovat useimmiten tasaisella lattialla. Paikkoja LOGI-saliin saadaan noin 300.

KIINNOSTUITKO?

Laita meille viestiä sivun laidassa olevalla pikayhteydenotolla, niin olemme sinuun yhteydessä.
Voit myös jättää tarjouspyynnön tästä, soittaa 029 123 4808 tai laittaa sähköpostia myynti@logomo.fi. Vastaamme tiedusteluihin 48 h sisällä. Mikäli sinulla on kiireellistä asiaa, soitathan meille.

Pikayhteydenottopyyntö

Lähetä meille viesti ja olemme sinuun yhteydessä.

Tai tee tarkempi tarjouspyyntö tästä »
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Pikayhteydenotto