Skip to main content

Toimitilat

Tervetuloa mukaan inspiroivaan yhteisöön!

Vapaat toimitilat

Logomo on luovan talouden keskus, jossa viihtyisyys, yhteisöllisyys ja luovuus yhdistyvät uusimpaan tekniikkaan ja parhaimpiin toimitilaratkaisuihin Logomo Byråssa ja Logomo Konttorissa. Logomo tarjoaa inspiroivan ympäristön kilpailukykyiseen hintaan. Tutustu vapaana oleviin toimitiloihimme ja ota rohkeasti yhteyttä!

Katso toimitilat

Palvelut vuokralaisille

Logomon vuokralaisille on lukuisia yhteisiä palveluja kuten erilaiset hyvinvointipalvelut, ravintolapalvelut sekä neuvottelutilat unohtamatta saunatiloja. Yritysten varattavissa on kokoustilat ja tapahtumasalit, leffateatteri ja aitiot. Lisäksi yrityksillä on mahdollisuus osallistua talon sisäisiin tapahtumiin ja Logomon muuhun tapahtumatarjontaan.

Tutustu palveluihin

Logomon yritykset

Logomossa toimii noin 80 yritystä eri toimialoilta. Muotoilu, mainonta ja markkinointi, viestintä, tapahtuma- ja ohjelmapalvelut, sovelluskehitys, IT-ala, juridiikka, taloushallinto, kiinteistönvälitys, media. Logomosta löytyy luovan alan asiantuntijoita ja ammattilaisia erilaisiin tarpeisiin. Onko yrityksesi seuraava?

Tutustu yrityksiin!

Tiedustele toimitiloja

  • Syötä numero kansainvälisessä muodossa. esim. +358401234567
  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyn Logomon tietosuojaselosteen.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Puh: 040 054 9499
Sähköposti: kirsi.ranta@logomo.fi

Logomon toimitilat ovat kooltaan 7–1 000 neliötä. Pienimpiä toimitiloja (7–50 m²) kutsutaan Nopiksi. Osassa Nopista on myös oma terassi. Isoista toimitiloista osa on kaksikerroksisia ja parvikerroksissa on kattoikkunat sekä kauniisti näkyvillä talon vanhat rakenteet.