: Skip to main content

Vapaat toimitilat

Vapaat toimitilat

Logomon toimitilat

– kaikenkokoisille yrityksille

Logomo on kulttuurin, taiteen ja luovan talouden keskus, joka toimii entisessä VR:n konepajassa rautatieaseman ja ydinkeskustan läheisyydessä Turussa. Talossa on tiloja kaikenkokoisille toimijoille yksityisyrittäjistä pörssiyhtiöihin.

LOGOMO ON UNIIKKI JA RENNON TYYLIKÄS PAIKKA YRITYKSESI TOIMITILOILLE

Logomo on kulttuurin, taiteen ja luovan talouden keskus, joka toimii entisessä VR:n konepajassa rautatieaseman ja ydinkeskustan läheisyydessä Turussa. Logomossa järjestetään konsertteja, kokouksia, seminaareja, kongresseja, teatterinäytöksiä, messuja, näyttelyjä, elokuvaesityksiä sekä erilaisia yksityistilaisuuksia.
Vaikka talossa tapahtuu paljon ympäri vuoden, ovat toimitilat omassa rauhassaan talon päädyissä. Sataman puolella on toimitila-alue Konttori ja toisessa päädyssä Byrå.

TOIMIVAT TILAT KAIKENKOKOISILLE YRITYKSILLE

Logomon toimistot ovat inspiroiva sekoitus vanhoja konepajan rakenteita ja modernia toimistorakentamista. Sekä Konttorista, että Byråsta löytyy erikokoisia toimistoja. Pienemmät, nopiksi kutsutut toimistot ovat kooltaan 7–50 m2. Suurimmissa jopa kaksikerroksissa tiloissa on neliöitä jopa 1000.

Logomon toimitiloissa, Byråssa ja Konttorissa, työskentelee päivittäin yli 500 ihmistä noin 90 yrityksessä. Lisäksi Logomo tarjoaa myös projektityöskentelyyn sopivia co-working -työpisteitä ja taiteilijatyöhuoneita.

LOGOMON TOIMITILAT

– LÄHELLÄ KAIKKEA

Logomo sijaitsee keskeisellä paikalla hyvien liikenneyhteyksien lähellä, palveluiden ympäröimänä. Korkealaatuiset, näyttävät ja mukautuvat toimitilat ovat yrityksesi tarpeisiin räätälöitäviä toimitiloja, jotka ovat muuntojoustavia ja kävelyetäisyydellä Turun keskustasta.

Logomossa on lukuisia parkkitiloja. Toimitilavuokralaisten on mahdollista vuokrata pysäköintioikeus valitsemastaan parkkitilasta.

Vuokralaisten käytössä on myös paljon yhteistiloja: keittiöitä, suihkutilat, puhelinkopit, neuvottelutiloja sekä oma sauna. Lue lisää vuokralaisten palveluista täältä.

Logomo on upea kokonaisuus, joka sopii kaikenkokoisten yritysten kodiksi. Kiinteistön ainutlaatuinen tunnelma ja helppo saavutettavuus takaavat sekä työntekijöiden että vierailijoiden viihtyvyyden. Toimitilat vastaavat nykyaikaisen vuokralaisen tarpeita, talon historiaa kunnioittaen.

Tutustu vapaisiin toimitiloihin alla.
Mikäli teille sopivaa toimitilaa ei ole tällä hetkellä vapaana, voitte liittyä toimitilajonoon täällä.

41 m²

Noppatila: 14 m²

94 m²

160 m²

124,5 m²

COWORKING-TILA

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kirsi Ranta
Toimitilapäällikkö
040 054 9499
kirsi.ranta@logomo.fi

Liity toimitilajonoon

  • Syötä numero kansainvälisessä muodossa. esim. +358401234567
  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyn Logomon tietosuojaselosteen.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Puh: 040 054 9499
Sähköposti: kirsi.ranta@logomo.fi