: Skip to main content

Salit

Logomon salit

Logomosta löytyy monen kokoisia saleja, jotka soveltuvat hyvin monenlaiseen käyttötarkoitukseen. Logomon suurimpaan saliin, Logomo-saliin, mahtuu jopa
3 500 henkeä. Sen sijaan esimerkiksi pienemmät Teatro- Move- ja Logi-salit soveltuvat 100-400 hengen tapahtumiin. Riippuen pöytien asettelusta ja katsomoista, tiloja voidaan soveltaa häihin, asiakasjuhliin, vuosijuhliin, seminaareihin, konferensseihin ja kokouksiin. Olipa tilaisuus mikä tahansa, Logomosta löytyy siihen sopiva ratkaisu!

LOGOMO-sali

Upea LOGOMO-sali on Logomon suurin tila. Salin erikoisuus on ainutlaatuinen ilmatyynyillä liikkuva katsomo, jonka ansiosta tila tarjoaa muuntuvat puitteet erilaisille ja erikokoisille tapahtumille. Salin vapaasti muunneltava akustiikka on ainoa lajissaan Pohjoismaissa. Korkea sali ja aulatila sopivat niin konserteille, kokouksille kuin televisiokuvauksillekin.

Lue lisää Logomo-salista

LOGI-sali

Logomon vanhimman osan LOGI-sali tarjoaa kauniit ja viihtyisät puitteet niin kokouksille, konserteille kuin juhlillekin. Salissa yhdistyy historiallisen konepajan rosoisuus, romanttiset holvikaari-ikkunat ja moderni tekniikka. LOGI-salissa ei ole kiinteitä katsomoita, vaan ne rakennetaan aina tapauskohtaisesti tarpeen mukaan. Tästä syystä katsomot ovat useimmiten tasaisella lattialla.

Lue lisää Logi-salista

MOVE-sali

MOVE-sali on monikäyttötila. Salissa ei ole kiinteää katsomoa, vaan se rakennetaan aina tapauskohtaisesti tarpeen mukaan. Tästä syystä katsomo on useimmiten tasaisella lattialla. Saliin mahtuu noin 150 katsojaa.

Lue lisää Move-salista

KINO-sali

KINO on kiinteällä, nousevalla 126-paikkaisella katsomolla varustettu auditoriomainen tila, joka on varusteltu myös elokuvien näyttämiseen, niin digitaalisesti kuin 35 mm filmilläkin. Tila toimii myös erinomaisesti seminaaritilaisuuksiin.

Lue lisää KINO-salista

TEATRO-sali

TEATRO-sali on Logomo-salin pikkusisar. Salissa on osittain muunneltava katsomo, joka koostuu nousevasta katsomosta ja lattiatilasta. TEATRO-salissa järjestetään asiakastilaisuuksia, keikkoja, sirkusesityksiä, stand-up-esityksiä, eli ihan mitä vain!

TEATRO on Logomon uusin tapahtumakokonaisuus, joka koostuu Teatro Bar & Cafe -tilasta, Teatro-galleriasta sekä Teatro-salista. Tiloja voidaan käyttää yhdessä tai erikseen, joka mahdollistaa eri kokoisten ja näköisten tilaisuuksien järjestämisen.

Lue lisää Teatro-salista

TEATRO-galleria

TEATRO-galleriassa ei ole kiinteitä katsomoita, vaan ne rakennetaan aina tapauskohtaisesti tarpeen mukaan. Tästä syystä niiden katsomot ovat useimmiten tasaisella lattialla. Paikkoja TEATRO-galleriassa on noin 150 henkilölle.

TEATRO on Logomon uusin tapahtumakokonaisuus, joka koostuu Teatro Bar & Cafe -tilasta, Teatro-galleriasta sekä Teatro-salista. Tiloja voidaan käyttää yhdessä tai erikseen, joka mahdollistaa eri kokoisten ja näköisten tilaisuuksien järjestämisen.

Lue lisää Teatro-galleriasta