Palvelut vuokralaisille

Monipuoliset palvelut Logomon yrityksille

Logomo tarjoaa vuokralaisilleen monipuolisia palveluita. Talosta löytyy sekä maksuttomia (vuokraan sisältyviä) palveluita, sekä laajasti Logomon yritysten palveluita. Tarjolla on myös ilmaisia kokoushuoneita.

Varattavissa on myös Logomon muut kokoustilat ja tapahtumasalit, saunatilat, leffateatteri sekä aitiot. Lisäksi yrityksillä on mahdollisuus osallistua talon sisäisiin tapahtumiin ja Logomon muuhun tapahtumatarjontaan.

Katso vapaat toimitilatKirjaudu intraan

Kitchen, ravintola ja catering

Logomo Kitchen -ravintolan voi vuokrata niin yksityis- kuin yrityskäyttöön. Muuntautuva ravintola sopii niin pienemmille ryhmille kuin sadan hengen à la carte -illalliselle tai parin sadan hengen cocktailtilaisuuksiin. Tilaisuuksien järjestelyt sujuvat mutkattomasti kokeneen ja ammattitaitoisen henkilökunnan avustuksella.

Hyvinvointipalvelut

Logomo Byrån ja Konttorin hyvinvointiyritykset tarjoavat logomolaisille hyvinvointipalveluja kätevästi saman katon alla. Yhden luukun palvelumalli on ainutlaatuinen Turussa. Kaikki hyvinvointipalvelut ovat myös ulkopuolisten yritysten saatavilla. Lisäksi Logomo järjestää yrityksille erilaisia hyvinvointitapahtumia.

Yhteinen jumppapiste

Logomo Byrån puolella on kaikkien hyödynnettävissä oleva jumppapiste. Talossa järjestetään myös joogatunteja ja muuta taukoliikuntaa.

Neuvottelutilat

Byråssa ja Konttorissa on yhteensä 8 neuvottelutilaa, jotka talon vuokralaiset voivat vuokrata käyttöönsä. Osa tiloista on vuokralaisten vapaassa käytössä ilmaiseksi.

Sauna ja takkahuone

Byrån kolmannesta kerroksesta löytyy kaikkien logomolaisten varattavissa oleva sauna, jonka yhteydessä on viihtyisä Takkahuone-neuvottelutila.

Suihkut

Byråssa on kaikkien logomolaisten ilmaisessa käyttössä olevat viihtyisät suihkutilat lukollisine pukukaappeineen. Suihkut on tarkoitettu päiväkäyttöön.

Lukolliset kaapit

Logomosta löytyy erikokoisia lukollisia kaappeja, jotka ovat kaikkien hyödynnettävissä.

Oma postilaatikko

Jokaisen Logomon vuokralaisen käytössä on oma postilaatikko.

Tulostus ja skannaus

Logomossa on kaksi monitoimtitulostinta, joilla on mahdollisuus tulostaa, kopioida ja skannata. Toinen tulostin sijaitsee Byråssa, toinen Konttorissa.

Yhteiskeittiöt

Logomossa on useita yhteiskeittiöitä. Keittiöissä on jääkaappi, mikro ja astianpesukone. Lisäksi talosta löytyy kahvi- ja virvokeautomaatteja.

Puhelinkopit

Puhelinkopeissa voit käydä häiriöttä puhumassa puhelusi.

Parkkipaikat

Logomossa on lukuisia parkkitiloja. Toimitilavuokralaisten on mahdollista vuokrata pysäköintioikeus valitsemastaan parkkitilasta.