: Skip to main content

Palvelut vuokralaisille

Kitchen, ravintola ja catering

Logomo Kitchen -ravintolan voi vuokrata niin yksityis- kuin yrityskäyttöön. Muuntautuva ravintola sopii niin pienemmille ryhmille kuin sadan hengen à la carte -illalliselle tai parin sadan hengen cocktailtilaisuuksiin. Tilaisuuksien järjestelyt sujuvat mutkattomasti kokeneen ja ammattitaitoisen henkilökunnan avustuksella.

Hyvinvointipalvelut

Logomo Byrån ja Konttorin hyvinvointiyritykset tarjoavat logomolaisille hyvinvointipalveluja kätevästi saman katon alla. Yhden luukun palvelumalli on ainutlaatuinen Turussa. Kaikki hyvinvointipalvelut ovat myös ulkopuolisten yritysten saatavilla. Lisäksi Logomo järjestää yrityksille erilaisia hyvinvointitapahtumia.

Yhteinen jumppapiste

Logomo Byrån puolella on kaikkien hyödynnettävissä oleva jumppapiste. Talossa järjestetään myös joogatunteja ja muuta taukoliikuntaa.

Neuvottelutilat

Byråssa ja Konttorissa on yhteensä 8 neuvottelutilaa, jotka talon vuokralaiset voivat vuokrata käyttöönsä. Osa tiloista on vuokralaisten vapaassa käytössä ilmaiseksi.

Sauna ja takkahuone

Byrån kolmannesta kerroksesta löytyy kaikkien logomolaisten varattavissa oleva sauna, jonka yhteydessä on viihtyisä Takkahuone-neuvottelutila.

Suihkut

Byråssa on kaikkien logomolaisten ilmaisessa käyttössä olevat viihtyisät suihkutilat lukollisine pukukaappeineen. Suihkut on tarkoitettu päiväkäyttöön.

Lukolliset kaapit

Logomosta löytyy erikokoisia lukollisia kaappeja, jotka ovat kaikkien hyödynnettävissä.

Oma postilaatikko

Jokaisen Logomon vuokralaisen käytössä on oma postilaatikko.

Tulostus ja skannaus

Logomossa on kaksi monitoimtitulostinta, joilla on mahdollisuus tulostaa, kopioida ja skannata. Toinen tulostin sijaitsee Byråssa, toinen Konttorissa.

Yhteiskeittiöt

Logomossa on useita yhteiskeittiöitä. Keittiöissä on jääkaappi, mikro ja astianpesukone. Lisäksi talosta löytyy kahvi- ja virvokeautomaatteja.

Catering tilaukset: myynti@logomo.fi tai 029 123 4808

Puhelinkopit

Puhelinkopeissa voit käydä häiriöttä puhumassa puhelusi.

Parkkipaikat

Logomossa on lukuisia parkkitiloja. Toimitilavuokralaisten on mahdollista vuokrata pysäköintioikeus valitsemastaan parkkitilasta.

Lisätietoja

Toimitilapäällikkö Kirsi Ranta,
tavoitettavissa parhaiten sähköpostitse kirsi.ranta@logomo.fi

Turvallisuuspäällikkö Juha Laine,
juha.laine@logomo.fi tai 044 749 8300

Avaintilaukset
https://m.fimx.fi/julmo/logomo

Siivouksen esimies Sirpa Hyytiä,
sirpa.hyytia@logomo.fi tai 044 756 7966

Ravintolapäällikkö Kristian Karnell,
kristian.karnell@logomo.fi tai 044 556 6104

Toimitusjohtaja Katja Leppäkoski,
tavoitettavissa parhaiten sähköpostitse katja.leppakoski@logomo.fi