Palvelut vuokralaisille

Tiedote: Logomossa huolehditaan turvallisesta työympäristöstä myös koronan aikana

Koronaviruksen leviäminen vaikuttaa voimakkaasti Logomon toimintaan. Maanantaina 16.3.2020 Suomen hallitus tarkensi rajoitustoimiaan. Yhtenä toimena viruksen leviämisen hillitsemiseksi kielletään yli kymmenen henkilön julkiset kokoontumiset. Rajoitus tarkoittaa sitä, että yli kymmenen hengen kokoontumiset on kielletty myös Logomon toimitilojen yhteisissä tiloissa, kuten Byrån Asemalla ja Konttorin Ratapihalla.

Pääsyä Byrån ja Konttorin toimitiloihin on rajoitettu. Kulku toimitiloihin tapahtuu tästä edes ainoastaan vuokralaisen henkilökohtaisella kulkutägillä, muuten ovet pysyvät suljettuina.

Suhtaudumme tilanteeseen erittäin vakavasti. Seuraamme tarkasti hallituksen ja terveysviranomaisten tiedotuksia ja ohjeistuksia koronaviruksesta ja olemme sitoutuneet noudattamaan niitä.

Yhteiset tilaisuudet peruutettu

Kaikki Logomoon sovitut yritystilaisuudet, kokoukset ja tapahtumat on lähiviikkojen osalta joko peruttu tai siirretty myöhempään ajankohtaan. Myös Logomon vuokralaisille tarkoitetut yhteiset tilaisuudet on peruutettu toistaiseksi.

Tärkeintä on nyt huolehtia omasta ja läheisten terveydestä. Jos tunnet olosi kipeäksi, on parempi jäädä kotiin lepäämään.

Siivousta tehostettu

Logomossa vierailevien ja talossa työskentelevien hyvinvoinnista huolehditaan muun muassa tehostetulla siivouksella. Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi kosketuspinnat pyyhitään yleisissä tiloissa normaalia useammin ja yleispesuaineen lisäksi ne käsitellään myös desinfiointiaineella. Myös wc-tilojen siivousta on lisätty. Logomon siivouksesta huolehtii KLV-palvelu.

Koronavirustartuntoja voidaan ehkäistä hyvällä käsihygienialla. Tärkeintä on pestä käsiä riittävän usein. Logomon toimistojen käytössä olevista wc-tiloista löytyy käsien kuivaamista varten puuvillapyyherullat. Jokaisen pyyherullan mikrobiologinen puhtaustaso varmistetaan joko lämpödesinfektiolla tai kemiallisella desinfektiolla, joka tuhoaa mikrobit.

Toimistojen yhteisistä tiloista löytyy myös useita käsidesipisteitä. Byrån ja Konttorin tuulikaappeihin on viety kosketusvapaat käsidesiannostelijat. Kosketusvapaa laite antaa annoksen desinfioivaa vaahtoa, kun laitteen alle asettaa käden. Vaahtoa hierotaan käsiin puolen minuutin ajan.

Mahdollisuus käyttää käsidesiä on myös kaikissa neuvotteluhuoneissa. 

Kitchen palvelee normaalisti

Myös Kitchenin ravintolasalin ja keittiötilojen siivousta on tehostettu. Lounaslinjaston ottimet vaihdetaan usein, ja halutessaan ravintolassa voi käyttää kertakäyttöastioita ja -ottimia. Ruoka-annoksen voi ottaa myös mukaan. Poikkeuksellisesti 18.3. alkaen ravintolahenkilökunta tarjoilee lounaan pöytiin.

Logomo Kitchenin palaveritarjoilut toimivat normaalisti. Teatron baari on suljettu toistaiseksi.

Lisätietoja

Toimitusjohtaja Päivi Rytsä,
tavoitettavissa parhaiten sähköpostitse paivi.rytsa@logomo.fi

Toimitilapäällikkö Kirsi Ranta,
tavoitettavissa parhaiten sähköpostitse kirsi.ranta@logomo.fi

Avaintilaukset hoidetaan normaalikäytännön mukaisesti: https://m.fimx.fi/julmo/logomo

Tuvallisuusasioista vastaa Juha Laine,
turvallisuuspäällikkö, juha.laine@logomo.fi tai 044 749 8300

Siivous:
KLV-Palvelu Oy/ Markku Laine, markku@klvpalvelu.fi

Kitchen-ravintola:
Juha Leinonen,juha.leinonen@sunborn.com

Monipuoliset palvelut Logomon yrityksille

Logomo tarjoaa vuokralaisilleen monipuolisia palveluita. Talosta löytyy sekä maksuttomia (vuokraan sisältyviä) palveluita, sekä laajasti Logomon yritysten palveluita. Tarjolla on myös ilmaisia kokoushuoneita.

Varattavissa on myös Logomon muut kokoustilat ja tapahtumasalit, saunatilat, leffateatteri sekä aitiot. Lisäksi yrityksillä on mahdollisuus osallistua talon sisäisiin tapahtumiin ja Logomon muuhun tapahtumatarjontaan.

Katso vapaat toimitilatKirjaudu intraan

Kitchen, ravintola ja catering

Logomo Kitchen -ravintolan voi vuokrata niin yksityis- kuin yrityskäyttöön. Muuntautuva ravintola sopii niin pienemmille ryhmille kuin sadan hengen à la carte -illalliselle tai parin sadan hengen cocktailtilaisuuksiin. Tilaisuuksien järjestelyt sujuvat mutkattomasti kokeneen ja ammattitaitoisen henkilökunnan avustuksella.

Hyvinvointipalvelut

Logomo Byrån ja Konttorin hyvinvointiyritykset tarjoavat logomolaisille hyvinvointipalveluja kätevästi saman katon alla. Yhden luukun palvelumalli on ainutlaatuinen Turussa. Kaikki hyvinvointipalvelut ovat myös ulkopuolisten yritysten saatavilla. Lisäksi Logomo järjestää yrityksille erilaisia hyvinvointitapahtumia.

Yhteinen jumppapiste

Logomo Byrån puolella on kaikkien hyödynnettävissä oleva jumppapiste. Talossa järjestetään myös joogatunteja ja muuta taukoliikuntaa.

Neuvottelutilat

Byråssa ja Konttorissa on yhteensä 8 neuvottelutilaa, jotka talon vuokralaiset voivat vuokrata käyttöönsä. Osa tiloista on vuokralaisten vapaassa käytössä ilmaiseksi.

Sauna ja takkahuone

Byrån kolmannesta kerroksesta löytyy kaikkien logomolaisten varattavissa oleva sauna, jonka yhteydessä on viihtyisä Takkahuone-neuvottelutila.

Suihkut

Byråssa on kaikkien logomolaisten ilmaisessa käyttössä olevat viihtyisät suihkutilat lukollisine pukukaappeineen. Suihkut on tarkoitettu päiväkäyttöön.

Lukolliset kaapit

Logomosta löytyy erikokoisia lukollisia kaappeja, jotka ovat kaikkien hyödynnettävissä.

Oma postilaatikko

Jokaisen Logomon vuokralaisen käytössä on oma postilaatikko.

Tulostus ja skannaus

Logomossa on kaksi monitoimtitulostinta, joilla on mahdollisuus tulostaa, kopioida ja skannata. Toinen tulostin sijaitsee Byråssa, toinen Konttorissa.

Yhteiskeittiöt

Logomossa on useita yhteiskeittiöitä. Keittiöissä on jääkaappi, mikro ja astianpesukone. Lisäksi talosta löytyy kahvi- ja virvokeautomaatteja.

Puhelinkopit

Puhelinkopeissa voit käydä häiriöttä puhumassa puhelusi.

Parkkipaikat

Logomossa on lukuisia parkkitiloja. Toimitilavuokralaisten on mahdollista vuokrata pysäköintioikeus valitsemastaan parkkitilasta.