Skip to main content

Info

Logomoon on helppo tulla!

Talo

Logomo on kulttuurin, taiteen ja luovan talouden keskus, joka toimii vanhassa VR:n konepajassa rautatieaseman ja ydinkeskustan läheisyydessä Turussa.

Lue lisää logomosta

Yhteystiedot

Täältä löydät Logomon yleiset yhteystiedot sekä ravintoloiden yhteystiedot. Lisäksi tilavarauksien teko sekä löytötavaroiden kysely onnistuu tätä kautta!

Ota yhteyttä!

Henkilökunta

Täältä löydät Logomon
henkilökunnan yhteystiedot.
Ota yhteyttä,
autamme mielellämme!

Ota yhteyttä!

Saapuminen

Saavuit Logomoon läheltä tai kauempaa, täältä löydät ohjeet perille pääsemiseksi. Juna- ja bussiaikataulut, parkkipaikat, kartat sekä sisäänkäynnit löytyvät täältä.

Pääse perille!

Liput & lahjakortit

Logomon tapahtumien lipunmyynnistä ja lahjakorteista vastaa lippu.fi. Logomosta voi ostaa lippuja vain tapahtumapäivänä, mikäli lippuja on ovella vielä myynnissä.

Osta lippuja!

Esteettömyys

Logomossa kuljet esteettömästi. Inva-parkkipaikat ovat lähellä taloa ja ovet aukeavat napin painalluksella sekä hisseillä pääset tapaamiseesi helposti.

Esteetön kulku

Verkkolaskuosoitetiedot ovat seuraavat:

Logomo Oy
Y-tunnus:
2414926-4
Verkkolaskuosoite:
Fl4 757169020090424
Välittäjätunnus:
OKOYFIHH
Välittäjä:
OP Osuuskunta

Logomon Tapahtumatilat Oy (kiinteistöyhtiö)
Y-tunnus:
2921497-7
Verkkolaskuosoite:
Fl7657169020077389
Välittäjätunnus:
OKOYFIHH
Välittäjä:
OP Osuuskunta

 

Laskun lähettäminen sähkopostilla

Mikäli ette pysty lähettämaan verkkolaskua, tulee PDF-muotoiset laskut liitteineen lähettää osoitteella: ostolaskut@sunborn.com

 

Laskun lähettäminen perinteisellä postilla

Mikäli ette pysty lähettamään laskuja sähkoisesti tai sähkopostilla, pyydämme toimittamaan paperiset ostolaskut osoitteella:

Logomo Oy
PL 100
20101 Turku

Logomo sijaitsee Turun keskusta-alueella, lähellä Turun päärautatieasemaa ja linja-autoasemaa. Kävelysilta tuo päärautatieasemalta suoraan Logomon kupeeseen. Kauppatorilta Logomoon kävelee noin 20 minuutissa.