Skip to main content

Järjestä tilaisuus Logomossa

Suuri talo sekä pienille että isoille tilaisuuksille

Tilaisuudet

Logomo on iso talo, mutta älä anna koon hämmentää. Logomo on täydellinen paikka monen kokoisille tilaisuuksille. Tilojen muunneltavuus on melkeinpä rajaton. Räätälöimme tilamme tilaisuuttasi varten!

Valitse tilaisuus

Tilat

Logomo tarjoaa erilaisia tiloja muutaman hengen neuvottelutiloista aina 3 500 hengen yleisötapahtumiin. Kaikissa Logomon tiloissa on langaton internetyhteys ja nykyaikainen tekniikka.

Tutustu tiloihimme

Järjestäjän info

Tarjoamme tilaisuuden järjestäjälle hyvät monipuoliset puitteet tapahtumalle, oli kyseessä sitten pieni tai iso tapahtuma. Jos olet kiinnostunut tapahtuman järjestämisestä Logomossa, ota yhteyttä myyntiimme.

Ota yhteyttä!

KIINNOSTUITKO?

Laita meille viestiä sivun laidassa olevalla pikayhteydenotolla, niin olemme sinuun yhteydessä.
Voit myös jättää tarjouspyynnön tästä, soittaa 029 123 4808 tai laittaa sähköpostia myynti@logomo.fi. Vastaamme tiedusteluihin 48 h sisällä. Mikäli sinulla on kiireellistä asiaa, soitathan meille.

Logomo on uniikki juhlapaikka, jonka mukautuvat tilat soveltuvat niin intiimeihin perhejuhliin kuin suuriin yritystilaisuuksiin.

Järjestäessäsi tilaisuuden Logomossa, saat ainutlaatuisen tilan lisäksi avuksesi luotettavia ja kokeneita alansa ammattilaisia, jotka varmistavat tilaisuutesi onnistumisen. Catering-kumppanimme, Sunborn Events, on apunasi herkullisen juhla-aterian ja muiden tarjottavien ideoinnissa sekä toteutuksessa.

Pikayhteydenottopyyntö

Lähetä meille viesti ja olemme sinuun yhteydessä.

Tai tee tarkempi tarjouspyyntö tästä »
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Pikayhteydenotto