Tilaisuudet

Logomo on iso talo, mutta älä anna koon hämmentää. Logomo on täydellinen paikka monen kokoisille tilaisuuksille. Tilojen muunneltavuus on melkeinpä rajaton. Räätälöimme tilamme tilaisuuttasi varten!

Valitse tilaisuus

Tilat

Logomo tarjoaa erilaisia tiloja muutaman hengen neuvottelutiloista aina 3 500 hengen yleisötapahtumiin. Kaikissa Logomon tiloissa on langaton internetyhteys ja nykyaikainen tekniikka.

Tutustu tiloihimme

Järjestäjän info

Tarjoamme tilaisuuden järjestäjälle hyvät monipuoliset puitteet tapahtumalle, oli kyseessä sitten pieni tai iso tapahtuma. Jos olet kiinnostunut tapahtuman järjestämisestä Logomossa, ota yhteyttä myyntiimme.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä ja järjestä tilaisuus!

Valitse järjestettävä tilaisuus alta.
Puh: 029 123 4808
Sähköposti: myynti@logomo.fi

Logomo on uniikki juhlapaikka, jonka mukautuvat tilat soveltuvat niin intiimeihin perhejuhliin kuin suuriin yritystilaisuuksiin.

Järjestäessäsi tilaisuuden Logomossa, saat ainutlaatuisen tilan lisäksi avuksesi luotettavia ja kokeneita alansa ammattilaisia, jotka varmistavat tilaisuutesi onnistumisen. Catering-kumppanimme, Sunborn Catering, on apunasi herkullisen juhla-aterian ja muiden tarjottavien ideoinnissa sekä toteutuksessa.