Sijainti ja saapuminen Logomoon

Logomo sijaitsee Turun keskusta-alueella, lähellä Turun päärautatieasemaa ja linja-autoasemaa. Matka junalla tai bussilla Helsingistä ja Tampereelta Turkuun kestää alle kaksi tuntia.

Suosittelemme saapumaan Logomoon kevyen liikenteen väyliä pitkin tai julkisilla kulkuvälineillä (ohjeet alempana). Kävelysilta tuo päärautatieasemalta suoraan Logomon kupeeseen. Siltaa pitkin pääsee myös polkupyörällä. Kauppatorilta Logomoon kävelee noin 20 minuutissa.

Autolla liikkuvia kehotamme saapumaan paikalle hyvissä ajoin parkkipaikan varmistamiseksi, koska alueen pysäköintipaikat ovat rajalliset.

Navigoi perille

Pysäköinti

Logomon parkkialueilla on lippuautomaatteja, joissa pysäköinnin voi maksaa luottokortilla, kolikoilla, Easypark- (alue 926) tai Parkman-sovelluksilla.

Pyydämme Logomoon saapuvia huomioimaan, että alueella on vain rajallinen määrä parkkipaikkoja. Suosittelemmekin saapumaan Logomolle kävellen, pyörällä tai julkisilla kulkuvälineillä. Autolla liikkuvia kehotamme saapumaan paikalle hyvissä ajoin parkkipaikan varmistamiseksi, sillä kaikilla Logomon parkkialueilla on yhteensä noin 450 parkkipaikkaa.

P7-pysäköintialueella, Vaunukadulla on sähköautojen latausasema, jolla voidaan ladata kahta autoa samanaikaisesti. Latausasema on julkinen ja toimii Virtapisteen palvelussa. Voit rekisteröityä latauspalvelun käyttäjäksi osoitteessa www.virta.fi.

Turku Energian latausasemat ovat osa Virtapiste- verkostoa. Latausasemien sähkö on Louna Vihreää eli tuulienergiaa ja 100 % uusiutuvaa energiaa. Latauksen hinta kaikissa Turku Energian omistamissa latauspisteissä on tällä hetkellä 0,19 eur/kWh.

Turun keskusta-alueella oman auton voi pysäköidä kadunvarsipaikoille tai P-Louhen ja Q-Parkin pysäköintihalleihin. Halleista on kävelymatka Logomolle, mutta niiden läheisyydestä lähtevät myös Logomon suuntaan tulevat bussit.

Pysäköintimaksut »

Pysäköinninvalvonta »

Logomon opaskartta

Alla olevasta kartasta löydät Logomon pysäköintialueet, sisäänkäynnit, tärkeimmät tapahtuma- ja toimitilat, sekä lähimmät linja-autopysäkit, sekä rautatie- ja linja-autoasemien sijainnit.

Huom! Logomon liikennejärjestelyt muuttuvat väliaikaisesti kävelysillan rakennustöiden takia. Tämän vuoksi kulku Logomon ympäri on estetty. Lisätietoa löytyy täältä.

Klikkaa karttaa, mikäli haluat katsella kuvaa suurempana.

Junalla tai linja-autolla Logomoon

Turun päärautatieasema sijaitsee noin 700 metrin päässä Logomosta. Ratapihan ylittävää kävelysiltaa pitkin pääsee Logomolle.

Katso VR:n aikataulut

Logomolle pääset kauempaa myös linja-autolla:

Matkahuollon aikataulut
OnniBussin aikataulut
ExpressBussin aikataulut
Pohjolan Liikenteen aikataulut

Taksilla Logomoon

Logomolla on taksitolppa, taksin voi tilata numerosta 02 100 41. Logomon taksitolppa sijaitsee Logomon pääsalin ovien läheisyydessä.

Paikallisbussilla Logomoon

Keskustasta Logomoon pääsee kätevästi Turun julkisilla busseilla. Kun saapuu tapahtumapaikalle helposti bussilla, voi stressin parkkipaikan etsimisestä unohtaa.

Logomolle pääset Turun paikallisliikenteen bussilinjoilla 20, 61, 32, 42, 6, 2 ja 2A.
Linjojen tarkat aikataulut, reitit ja reittioppaan löydät Turun seudun joukkoliikenne Fölin sivuilta.

Isoimpiin tapahtumiin liikennöi myös Logomon oma linja 101. Jos linja on käytössä, löydät aikataulun kyseisen tapahtuman sivulta. Linjalla 101 kelpaavat myös Turun paikallisliikenteen bussikortit.

Linjan 101 reitti:
KAUPPATORI T1 – Aurakatu – Eerikinkatu – Humalistonkatu – Ratapihankatu – Koulukatu – Köydenpunojankatu – LOGOMO (pys. 1017) – Köydenpunojankatu – Yrjänänkatu – Aninkaistensilta – Aninkaistenkatu – Maariankatu – Kauppiaskatu – KAUPPATORI T22.

Linja 101 lähtee Kauppatorin pysäkiltä T1.
Logomon lähtö-/jättöpysäkkinä toimii pysäkki 1017 Köydenpunojankadun varrella, bussi ei siis aja Logomon pihaan.

Logomo sijaitsee Turun keskusta-alueella, lähellä Turun päärautatieasemaa ja linja-autoasemaa. Kävelysilta tuo päärautatieasemalta suoraan Logomon kupeeseen. Kauppatorilta Logomoon kävelee noin 20 minuutissa.