Skip to main content

Järjestäjän info

Tekniikka

Logomon tekninen varustelu on aina täsmälleen kulloisenkin tarpeen mukainen ja laadultaan huippuluokkaa. Tämä kaikkien tarpeiden täyttäminen on mahdollista siksi, että kaikki tarvittava vuokrataan paikalle aina saman katon alta löytyvästä Creative Technology laitevuokraamosta.

Uusin huolellisesti ylläpidetty tekniikka löytyy aina varaston hyllystä, ja asiakasta odottaa tilaisuuden alkaessa täsmälleen omaa visiotaan vastaava laitteisto.

Tämä ei toki sulje pois sitä mahdollisuutta, että asiakas tuo omat tekniset varusteensa mukanaan. Logomon saleissa on hyvät ripustusmahdollisuudet, sähköä on riittävästi ja tavarankuljetus on helppoa ja vaivatonta, joten omien järjestelmien rakentaminen on sujuvaa. On kuitenkin syytä muistaa, että omille järjestelmille tarvittavat ripustuspisteet on tilattava etukäteen, koska ripustukset tehdään aina Logomon toimesta.

Perustason kokous- ja konferenssikäyttö onnistuu yleensä Logomon laitteilla, ja Logomo-salin äänentoistoon on kiinnitetty aivan erityistä huomiota. D & B Audiotechnikin valmistama kerrassaan erinomainen kaiutinjärjestelmä kuuluu viimeiseenkin penkkiriviin ja soi niin kauniisti kuin kaiutin vain voi soida.

Huippuluokan akustiikka

Logomo-salin akustiikka on ainutlaatuista Suomessa. Salin jälkikaiunta-aika on hyvin lyhyt, alle sekunnin, joten siellä on helppo kuunnella sähköisesti toistettua ääntä, oli se sitten puhetta tai musiikkia. Suurille halleille tyypillinen kaikuisa kakofonia ei ole Logomo-salissa ongelma, oli paikalla sitten 400 tai 3500 kuulijaa. Tämä tekee yleisön olosta miellyttävän – moni illallisvieras onkin ihmetellyt illan päätteeksi sitä, että pöytäseurueen kanssa on ollut mukava keskustella, kun juttukaverin puheesta on saanut selvää huutamatta.

Mutta entäpä sitten sellainen musiikki, jolle on välttämätöntä pidempi jälkikaiunta? Ei huolta, siihenkin on ratkaisu. Logomo-salin seiniin ja kattoihin on nimittäin kätketty satakunta mikrofonia ja 300 kaiutinta, joilla ihmisparkojen aivoja huijataan luulemaan olevansa erilaisissa tiloissa aina kamarimusiikkisalista katedraaliin. Ei ole ihan tavallista, että salin akustiikka muuttuu ilman että sen seinät ja katot siirtyvät. Tämän harva uskoo, ennen kuin pääsee kuulemaan sen paikan päällä. Parhaiten tätä ”virtuaaliakustiikkaa” kuvasi musiikkiarvostelija, joka kiitti kahta keskenään täysin erilaista konserttia samoin sanoin: ”Tämä orkesteri sopii hyvin Logomo-salin akustiikkaan”. Asia olikin toisin päin – akustiikka sopi orkestereihin, sillä Logomo-salin akustiikan voi todella valita vastaamaan juuri omaa tarvetta.

Tarkempia tietoja talon tekniikasta, mitoista, kuormituskesävyyksistä ja muista tapahtuman suunnitteluun liittyvistä yksityiskohdista löydät tältä sivulta ladattavista dokumenteista.

Tekniikkayhteistyökumppaninamme toimii Creative Technology Finland Oy.

Pikayhteydenottopyyntö

Lähetä meille viesti ja olemme sinuun yhteydessä.

Tai tee tarkempi tarjouspyyntö tästä »
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Pikayhteydenotto