Skip to main content

Teatro

Etkot, juhlat ja jatkot saman katon alla

Tule viettämään iltaa Logomon Teatroon

Teatro on Logomon oma elämyksellinen kohtaamispaikka, joka on avoinna tapahtumailtoina. Meille voit tulla ennen keikkaa etkoille tai ihan vaan aistimaan iloista tunnelmaa sekä nauttiman viileitä juomia hyvässä seurassa!

TapahtumakalenteriinAukioloajat

Etkot & jatkot elämyksillä höystettynä

Teatro, joka muodostuu kolmesta erilaisesta tilasta, Teatro-baarista, Teatro-galleriasta ja Teatro-salista, toimii sekä kokonaisuuden osana että myös täysin itsenäisenä tapahtuma-alueena Logomon sisällä. Teatro on avoinna säännöllisesti, sekä myös aina Logomon tapahtumien yhteydessä.

Teatro on elämyksellinen kokonaisuus. Trendikkäällä baarialueella ja seurusteluryhmissä voi maistella drinkkejä ja pientä purtavaa iltapäivästä myöhään yöhön. Teatro-stagella nähdään muusikoita, DJ-keikkoja ja pienempiä esityksiä.

Teatrossa yhdistyvät ruoka, juoma ja erilaiset tapahtumat. Vaihtoehtoina on yllätyksellisiä pop up -illallisia, elokuvateemailtoja, intiimejä jazz-klubeja ja monipuolisia show-iltoja. Teatron baari on avoinna iltapäivästä alkaen myöhään yöhön. Tilaisuudet, tapahtumat, Show & Dinner, etkot ja jatkot – kaikki onnistuu nyt saman katon alla.

Teatro-sali on yritystilaisuuksien ja erityyppisten kulttuuriesityksien pitopaikka. Tilan voi varata omiin tilaisuuksiin tai paikalle voi tulla nauttimaan esityksistä.

Tiedustele ja varaa