Skip to main content

Teatro

Etkot, juhlat ja jatkot saman katon alla

Tule viettämään iltaa Logomon Teatroon

Teatro on Logomon oma elämyksellinen kohtaamispaikka. Pikkujoulukaudella Teatro on avoinna to-la iltoina. Meille voit tulla niin afterworkeille, etkoille kuin jatkoillekin tai ihan vaan aistimaan iloista pikkujoulutunnelmaa sekä nauttiman viileitä juomia hyvässä seurassa!

Aukioloaikamme 17.11.2022 alkaen
to-la klo 16–01
(Poikkeuksena pe 25.11. ja pe 2.12. avaamme vasta klo 20)

TapahtumakalenteriinAukioloajat

Etkot & jatkot elämyksillä höystettynä

Teatro, joka muodostuu kolmesta erilaisesta tilasta, Teatro-baarista, Teatro-galleriasta ja Teatro-salista, toimii sekä kokonaisuuden osana että myös täysin itsenäisenä tapahtuma-alueena Logomon sisällä. Teatro on avoinna säännöllisesti, sekä myös aina Logomon tapahtumien yhteydessä.

Teatro on elämyksellinen kokonaisuus. Trendikkäällä baarialueella ja seurusteluryhmissä voi maistella drinkkejä ja pientä purtavaa iltapäivästä myöhään yöhön. Teatro-stagella nähdään muusikoita, DJ-keikkoja ja pienempiä esityksiä.

Teatrossa yhdistyvät ruoka, juoma ja erilaiset tapahtumat. Vaihtoehtoina on yllätyksellisiä pop up -illallisia, elokuvateemailtoja, intiimejä jazz-klubeja ja monipuolisia show-iltoja. Teatron baari on avoinna iltapäivästä alkaen myöhään yöhön. Tilaisuudet, tapahtumat, Show & Dinner, etkot ja jatkot – kaikki onnistuu nyt saman katon alla.

Teatro-sali on yritystilaisuuksien ja erityyppisten kulttuuriesityksien pitopaikka. Tilan voi varata omiin tilaisuuksiin tai paikalle voi tulla nauttimaan esityksistä.

Tiedustele ja varaa