Teatro

Elämyksellinen kohtaamispaikka

Teatro – elämyksellinen kohtaamispaikka

Teatrossa yhdistyvät mielikuvituksellisella tavalla ruoka, juoma ja elämykselliset tapahtumat. Logomon vanhassa veturihallissa viihdytään iltapäiväkahveista myöhäisiin cocktaileihin – tervetuloa yllättymään.

TapahtumakalenteriinAukioloajat

Etkot & jatkot elämyksillä höystettynä

Teatro, joka muodostuu kolmesta erilaisesta tilasta, Teatro-baarista, Teatro-galleriasta ja Teatro-salista, toimii sekä kokonaisuuden osana että myös täysin itsenäisenä tapahtuma-alueena Logomon sisällä. Teatro on avoinna säännöllisesti, sekä myös aina Logomon tapahtumien yhteydessä.

Teatro on elämyksellinen kokonaisuus. Trendikkäällä baarialueella ja seurusteluryhmissä voi maistella drinkkejä ja pientä purtavaa iltapäivästä myöhään yöhön. Teatro-stagella nähdään muusikoita, DJ-keikkoja ja pienempiä esityksiä.

Teatrossa yhdistyvät ruoka, juoma ja erilaiset tapahtumat. Vaihtoehtoina on yllätyksellisiä pop up -illallisia, elokuvateemailtoja, intiimejä jazz-klubeja ja monipuolisia show-iltoja. Teatron baari on avoinna iltapäivästä alkaen myöhään yöhön. Tilaisuudet, tapahtumat, Show & Dinner, etkot ja jatkot – kaikki onnistuu nyt saman katon alla.

Teatro-sali on yritystilaisuuksien ja erityyppisten kulttuuriesityksien pitopaikka. Tilan voi varata omiin tilaisuuksiin tai paikalle voi tulla nauttimaan esityksistä.

Tiedustele ja varaa