Logomo Kitchen

Monipuolinen ravintolakonsepti

Logomo Kitchen – Monipuolinen ravintolakonsepti

Logomo Kitchen esittää uuden tavan nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta sekä inspiroivasta ja rennosta miljööstä. Salaisuus piilee sen monipuolisuudessa. Logomo Kitchen muuntautuu rennosta kahvilasta ja lounasravintolasta aina korkeatasoiseksi tapahtumaravintolaksi.

LounaslistaBrunssi

Lounasta, brunssia ja tapahtumia

Kitchen on tilana urbaani ja jännittävä. Muuntautuva ravintola mahdollistaa niin sadan hengen à la carte -illallisten tai parin sadan hengen cocktailtilaisuuksien kuin myös intiimien, pienempien juhlien järjestämisen. Tilaisuuksien järjestelyt sujuvat mutkattomasti kokeneen ja ammattitaitoisen henkilökunnan avustuksella.

Logomo Kitchenissä järjestetään sekä yksityis- että yritystilaisuuksia. Arkisin se toimii lounasravintolana klo 10.30–14.00 ja lauantaisin Teatrossa tarjotaan herkullinen brunssi klo 12.00–15.00 välisenä aikana.

Logomon tapahtumailtoina Kitchen on avoinna koko päivän aamusta iltaan. Vaikka Logomon pääovet aukeavat tuntia ennen esitystä, voi ravintola Logomo Kitcheniin tulla jo aiemmin nauttimaan vaikka lasillisen kuohuvaa.

Tiedustele ja varaa