Logomo Kitchen

Monipuolinen ravintolakonsepti

Logomo Kitchen – Monipuolinen ravintolakonsepti

Logomo Kitchen esittää uuden tavan nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta sekä inspiroivasta ja rennosta miljööstä. Salaisuus piilee sen monipuolisuudessa. Logomo Kitchen muuntautuu rennosta kahvilasta ja lounasravintolasta aina korkeatasoiseksi tapahtumaravintolaksi.

Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus tilata Logomo Kitchenin herkullisia ruokia kotiinkuljetuksella!
Logomo Kitchenin nettikaupasta löytyy kymmenen erilaista ruoka-annosta. Voit ostaa annokset joko kahdelle, neljälle tai kuudelle hengelle. Mietit vain mille päivälle haluat ruoat ostaa, valitset haluamasi päivän nettikaupastamme ja sen jälkeen valitset kahdesta toimitusajankohdastamme. Toimituksemme siis sisältyy ruokien hintaan.

Logomokitchen.fiLounaslistaBrunssi

Lounasta, brunssia ja tapahtumia

Kitchen on tilana urbaani ja jännittävä. Muuntautuva ravintola mahdollistaa niin sadan hengen à la carte -illallisten tai parin sadan hengen cocktailtilaisuuksien kuin myös intiimien, pienempien juhlien järjestämisen. Tilaisuuksien järjestelyt sujuvat mutkattomasti kokeneen ja ammattitaitoisen henkilökunnan avustuksella.

Logomo Kitchenissä järjestetään sekä yksityis- että yritystilaisuuksia. Arkisin se toimii lounasravintolana klo 10.30–13.00 ja lauantaisin Kitchenissä tarjotaan herkullinen brunssi klo 12.00–15.00 välisenä aikana.

Logomon tapahtumailtoina Kitchen on avoinna koko päivän aamusta iltaan. Vaikka Logomon pääovet aukeavat tuntia ennen esitystä, voi ravintola Logomo Kitcheniin tulla jo aiemmin nauttimaan vaikka lasillisen kuohuvaa.

Tiedustele ja varaa