Parhaimmat pikkujoulut vietetään Logomossa

Logomon pikkujoulupaketit yrityksille ja ryhmille

Logomossa on useita eri kokoisia juhlatiloja, jotka soveltuvat aina 10 hengen tilaisuuksista useiden satojen henkilöiden tapahtumiin.

Järjestäessäsi pikkujoulut Logomossa saat ainutlaatuisen juhlatilan lisäksi avuksesi luotettavia ja kokeneita ammattilaisia, jotka varmistavat iltanne onnistumisen. Logomon Teatrossa iltaa voi jatkaa aina pikkutunneille asti! Ja mikä parasta – kaikki on räätälöitävissä juuri teille.

Tutustu vaihtoehtoihin ja varaa kaupungin helpoimmat pikkujoulut!

YHDISTÄ SHOW & DINNER

Logomon suositut Show & Dinner -tapahtumapaketit ovat helpoin ja vaivattomin tapa järjestää hyvät juhlat! Tapahtumapaketit sopivat niin asiakastilaisuuksiin, rentoon illanviettoon kuin pikkujouluihinkin. Valitse vain tapahtuma ja anna meidän hoitaa loput! Näyttävä tapahtuma loistavine tarjoiluineen takaa seurueellenne unohtumattoman elämyksen.

Show & Dinner -paketit voit yhdistää myös kokouspaketteihin. Logomossa vietetyn tehokkaan kokouspäivän jälkeen on mukavaa vaihtaa yhdessä vapaalle!

Show & Dinner -paketteja on tarjolla mm. seuraaviin tapahtumiin:
13.10. Lauri Tähkä
21.10. Apulanta
28.10. Juha Tapio, Laura Voutilainen
5.11. Suvi Teräsniska
2.12. Popeda & Klamydia
8.12. J. Karjalainen
17.12. Club For Five
21.12. Rajaton

Katso kaikki loppuvuoden tapahtumat ja varaa oma pakettisi!

Tapahtumakalenteri

VIETÄ ILTA OMASSA AITIOSSA

Kun haluat nauttia ainutlaatuisesta tapahtumaillasta ihan oman porukan kesken, voit varata seurueellesi Logomo-salista viihtyisän aition! Logomon aitiot sopivat 5–40 hengen seurueille ja aitio on käytössä koko tapahtuman ajan.

Kaikkiin aitioihin on tilattavissa tarjoilut toiveidenne mukaan. Vaihtoehtoisesti voitte yhdistää aitioon myös suositut Show & Dinner -paketit.

Lue lisää

TURUN SUURIMMAT PIKKUJOULUT

Turun hauskimmat pikkujoulubileet tulevat taas 25.–26.11.! Logomon TipTap StandUp -piklujoulushow:ssa nauretaan ja juhlitaan yhteistyössä turkulaisen W&T Comedyn kanssa.

Huumoria näistä kinkereistä ei puutu, sillä ennen diskopallon välkettä pidetään hauskaa Suomen huippukoomikoiden seurassa. TipTap StandUp – Suuri pikkujoulushow pistää nauruhermot koville André Wickströmin, Anna Rimpelän, Heikki Viljan ja Jukka Lindströmin johdolla!

Luvassa on koko illan kestävä elämys. Show & Dinner- ja aitiopaketit tarjoavat mahdollisuuden nauttia illasta pitkän kaavan mukaan. Pikkujouluporukan yhteinen korkeatasoinen illallinen, naurettavan hyvä show sekä jatkot saman katon alla varmistavat onnistuneet juhlat.

Varaa nyt

JOTAIN MUUTA?

Räätälöimme teille myös mielellämme oman kokonaisuuden täysin toiveidenne pohjalta.

Ota yhteyttä myyntiimme ja rakennetaan teidän seurueellenne sopiva tapahtuma!

Varaa nyt

KIINNOSTUITKO?

Laita meille viestiä sivun laidassa olevalla pikayhteydenotolla, niin olemme sinuun yhteydessä.
Voit myös jättää tarjouspyynnön tästä, soittaa 029 123 4808 tai laittaa sähköpostia myynti@logomo.fi.