Skip to main content

Pysäköinti

Pysäköinti Logomossa

Logomon parkkialueilla on lippuautomaatteja, joissa pysäköinnin voi maksaa luottokortilla, kolikoilla, Easypark- (alue 926) tai Parkman-sovelluksilla.

Pyydämme Logomoon saapuvia huomioimaan, että alueella on vain rajallinen määrä parkkipaikkoja. Suosittelemmekin saapumaan Logomolle kävellen, pyörällä tai julkisilla kulkuvälineillä. Autolla liikkuvia kehotamme saapumaan paikalle hyvissä ajoin parkkipaikan varmistamiseksi, sillä kaikilla Logomon parkkialueilla on yhteensä noin 350 parkkipaikkaa. Pyydämme myös huomioimaan uuden tilavan P8-paikoitusalueen Logomon sillan kupeessa – sisäänajo Ratapihankadulta.

P7-pysäköintialueella, Vaunukadulla on sähköautojen latausasema, jolla voidaan ladata kahta autoa samanaikaisesti. Latausasema on julkinen ja toimii Virtapisteen palvelussa. Voit rekisteröityä latauspalvelun käyttäjäksi osoitteessa www.virta.fi.

Turku Energian latausasemat ovat osa Virtapiste-verkostoa. Latausasemien sähkö on Louna Vihreää eli tuulienergiaa ja 100 % uusiutuvaa energiaa. Tarkista voimassaoleva latauksen hinta Virran mobiilisovelluksesta. Latauksen hinnan lisäksi pysäköintimaksu tulee maksaa.

Turun keskusta-alueella oman auton voi pysäköidä kadunvarsipaikoille tai P-Louhen ja Q-Parkin pysäköintihalleihin. Halleista on kävelymatka Logomolle, mutta niiden läheisyydestä lähtevät myös Logomon suuntaan tulevat bussit.

Pysäköintimaksut

Logomon parkkipaikat ovat maksullisia.
Lyhytaikaisen pysäköinnin hinnat:

  • 2,5 € / h
  • 16 € 24 h
  • minimimaksu 1 €

Logomon parkkialueilla inva-pysäköintiluvalla parkkeeraus on maksutonta. Inva-pysäköintiruudut sijaitsevat LOGI-salin sisäänkäynnin luona sekä Logomo Kitchenin päädyssä.

Pysäköinninvalvonta

Pysäköintiä valvoo EuroPark.

Pysäköintiin liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä EuroParkiin, asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 8-16.

p. 0207 907 307
info@europark.fi

Logomon opaskartta

Alla olevasta kartasta löydät Logomon pysäköintialueet, sisäänkäynnit, tärkeimmät tapahtuma- ja toimitilat, sekä lähimmät linja-autopysäkit, sekä rautatie- ja linja-autoasemien sijainnit.

Klikkaa karttaa, mikäli haluat katsella kuvaa suurempana.