Freelancer, kahvikuppi ja kannettava ovat täällä kuin kotonaan, ja juttuseuraa sekä sparrauskavereita on aina paikalla. Tila on ihanteellinen myös projektimaiseen työskentelyyn ja hyvä vaihtoehto kotona työskentelylle.

Logomo Byrå ja Logomo Konttori muodostavat luovan talouden keskuksen, jossa viihtyisyys, yhteisöllisyys ja luovuus yhdistyvät uusimpaan tekniikkaan ja parhaimpiin toimitilaratkaisuihin. Tarjoamme inspiroivan ympäristön kilpailukykyiseen hintaan. Logomon yrityksillä on käytössään myös monipuolinen valikoima edustavia yhteisiä tiloja: talosta löytyy koulutus- ja kokoustiloja, avaria aulatiloja, yhteiskeittiöitä ja saunatiloja. Logomoon on mukava kutsua asiakkaita.

Logomo on kulttuurin, taiteen ja luovan talouden keskus, joka toimii vanhassa VR:n konepajassa rautatieaseman ja ydinkeskustan läheisyydessä Turussa. Konserttien lisäksi Logomossa järjestetään kokouksia, seminaareja, kongresseja, messuja, näyttelyjä, elokuvaesityksiä sekä erilaisia yksityistilaisuuksia.

Tilan tiedot

Sijainti
Logomo Byrå
Kerros
3
Logomo Byrån ylimmän kerroksen työpisteet sijaitsevat Coworking-avotoimistotilassa. Työpisteeseen sisältyy työpöytä, työtuoli ja langattoman verkon käyttö.
Coworking-työpiste 99 €/kk + alv.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kirsi Ranta
Office Facilities Manager
040 054 9499
kirsi.ranta@logomo.fi