Skip to main content

RAJATON: RAJATON JOULU 2022

Rajaton Joulu 2022

Joulun soundtrack on taas täällä!

Kymmenille tuhansille suomalaisille perinteeksi muodostunut Lauluyhtye Rajattoman joulukiertue starttaa tänä vuonna Kuopion Musiikkikeskuksesta 25.11., ja kiertää sen jälkeen Suomen konserttisaleja yli viidellätoista konsertilla joulutunnelmaa jakamassa.

Yleisön rakastamat joulun suosikkikappaleet sekä tuoreet sävellykset muodostavat kokonaisvaltaisen elämyksen, jossa joulutunnelma on taattu! Jo 20. yhtäjaksoinen joulukiertue päättyy perinteiseen Johanneksenkirkon konserttiin 22.12. päättäen samalla komeasti yhtyeen 25-vuotisjuhlavuoden.

Tervetuloa konsertteihin – joulu on Rajaton!

Lauluyhtye Rajaton:

Essi Wuorela (sopraano)Aili Ikonen (sopraano)Soila Sariola (altto)Hannu Lepola (tenori)Ahti Paunu (baritoni)Jussi Chydenius (basso)

***

Konsertin kesto noin 2h, sisältää väliajan noin klo 19:45

***

Illan aikataulu:

– ovet auki paketin ostaneille klo 17.00– pöydät katettuina klo 17.00-18.50– ovet auki muille asiakkaille klo 18.00– siirtyminen saliin viimeistään klo 18.50– esitys alkaa klo 19.00Paketti sisältää naulakkomaksun, ennen esitystä korkeatasoisen ruokailun, automaattisesti ryhmän/asiakkaan nimellävaratut omat illallispöydät ja pääsylipun.

***

Buffet-menu:Rapeita salaatinlehtiä ja yrttivinegrettiä (M,G,V)Lehtikaali-caesarsalaattia, savulohta ja avokadoa (L,G)Paahdettua punajuurta ja kuttucheddaria (L,G)”Skagenröra” (L)Seesamilla maustettua häränulkofileetä, korianterimajoneesia ja paahdettua sipulia (M,G)Talon leipää (M), tuorejuustoa (L,G) ja hernepestoa (M,G,V)***Ylikypsää häränrintaa ja pippurikastiketta (L,G)Lohta Gremolata (M,G)Linssiragu ja herkkutattia (M,V,G)Paahdettua yrttiperunaa (M,G,V)***Vaniljapannacottaa ja tyrniä (L,G)Suklaabrownie, paahdettua valkosuklaata ja vadelmaa (VL,G)Olethan yhteydessä meihin, mikäli sinulla on erityisruokavalio. Huomioimme kasvis-/erityisruokavaliot etukäteentilattuna. Vesi sisältyy hintaan, muut juomat voi tilata paikan päällä. Yli 10 hengen ryhmille suosittelemme juomienetukäteistilausta. Erityisruokavaliot ja juomatilaukset: myynti@logomo.fi tai puh. 029 123 4808 (arkisin klo 9-16).Tapahtuman järjestää Sublime Music AgencyShow & Dinner -tuotanto Logomo Oy

Lisa Nilsson & Mattias Torell: I Nöd och Lust

Ruotsalainen suosikkilaulaja Lisa Nilsson saapuu viiden konsertin Suomen-kiertueelle yhdessä pitkäaikaisen kitaristinsa Mattias Torrellin kanssa. Kaksikon I Nöd och Lust -konsertit tarjoavat intiimejä iltoja sielukkaan ja svengaavan musiikin äärellä. 

I Nöd och Lust -konserteissa kuullaan hittejä Lisa Nilssonin yli 30-vuotisen uran varrelta ja vuodesta 1992 yhdessä töitä tehneen kaksikon henkilökohtaisia suosikkikappaleita ruotsalaisilta ja brasilialaisilta säveltäjiltä. Sekä Lisan että Mattiaksen intohimo soul-musiikkia, brasilialaisia rytmejä ja jazzia kohtaan kuuluu konserteissa. Toisensa hyvin tuntevat taiteilijat ovat säveltäneet useita Lisan kappaleita yhdessä, tarinankerronta ja soittamisen ilo ovat aina keskiössä heidän keikoillaan. I Nöd och Lust -konserteissa kaksikko hyödyntää valtavaa kappalevalikoimaa, josta kunkin illan biisilista valikoituu. Kiertueen jokainen ilta tulee olemaan ainutlaatuinen.

Yli 30 vuoden taiteilijauran tehnyt Lisa Nilsson debytoi vuonna 1989 Melodifestivalilla kappaleella You Open My World ja vuonna 1992 hän kiersi ympäri Pohjoismaita suositulla albumillaan Himlen Runt Hörnet. Lisan ohjelmisto kattaa monipuolisesti musiikin eri genrejä: hän on muun muassa perehtynyt brasilialaiseen musiikkiin ja tuottanut kaksi omaa levyään Rio de Janeirossa sekä tehnyt yhteistyötä maineikkaiden jazz-yhtyeiden kanssa. Monipuolinen Nilsson on vakiinnuttanut asemansa yhdeksi suurimmista ja rakastetuimmista ruotsinkielisistä artisteista ja lauluntekijöistä.

Musiikin lisäksi Lisa tunnetaan useista elokuvarooleista, ja 40-vuotiaana hän toteutti unelmansa musikaaliroolista Tukholman kaupunginteatterin esityksissä Next to Normal ja Chicago. Hänet valittiin äskettäin Swedish Music Hall of Fameen, ja vuonna 2021 hänet palkittiin sekä Tukholman kaupungin Bellman-palkinnolla että Lena Nyman -palkinnolla rohkeudestaan tutkia taiteellisuuttaan jatkuvasti ja tinkimättä.

Mattias Torell teki 90-luvulla vaikutuksen soul- ja groove -musiikilla Eric Gaddin, Titiyon, Blacknussin ja Lisa Nilssonin kanssa. Hän kirjoitti kappaleita yhdessä ja kiersi maailmaa Eagle Eye Cherryn kanssa. Torellin kiinnostus klassiseen kitaraan on tuonut hänelle lukuisia palkintoja sekä kehittänyt hänen soittotekniikkaansa. Mattias Torell on yksi tunnetuimmista kitaristeista Ruotsissa.

***

Kesto noin 1h 45min, ei väliaikaa.

Ei ikärajaa.

LAIVASTON SOITTOKUNTA: DISNEYN TAIKAA

Ovet aukenevat Disneyn taianomaiseen maailmaan, jossa päästään matkalle sankareiden, satuprinsessojen ja taruolentojen kanssa. Konsertissa kuullaan musiikkia Disneyn tunnetuimmista ja rakastetuimmista animaatioelokuvista, kuten Lumikki, Frozen, Leijonakuningas, Toy Story, Pieni merenneito ja Aladdin. Elokuvien laulut ja tunnussävelmät ovat ihastuttaneet kuulijoita vuosikymmenestä toiseen, ja niistä jokainen voi poimia omat suosikkinsa. Kuten elokuvat on myös musiikki tarkoitettu kaikille ja konserttiin ovat tervetulleita niin lapset kuin aikuisetkin.

Neljällä paikkakunnalla vierailevan kiertueen solisteina laulavat upea Saara Aalto ja karismaattinen Mikael Saari. Laivaston soittokunnan elokuvaorkesteri pistää parastaan.

***

Varaa nyt Dinner-paketti, ja tuo asiakkaasi, palkitse henkilökuntaasi tai lähtekää vaikka kaveriporukalla katsomaan upeaa konserttia!

Illan aikataulu: – ovet auki paketin ostaneille klo 16.00 – pöydät katettuina klo 16.00-17.50 – ovet auki muille asiakkaille klo 17.00 – siirtyminen saliin viimeistään klo 17.50 – konsertti alkaa klo 18.00Paketti sisältää naulakkomaksun, ennen esitystä korkeatasoisen ruokailun, automaattisesti ryhmän/asiakkaan nimellä varatut omat illallispöydät ja pääsylipun.A la Carte -menu: 
Lihamenu:
SUOLATTUA HÄRÄN ULKOFILETTÄ (L,G) Xo-kastiketta ja korianteria *** KARAAGE CHICKEN (L,G) Uppopaistettua kanaa, satay-kastiketta ja jasmiiniriisiä *** CHAWANMUSHIVANUKASTA (L,G) Kirsikkakompottia, ruby-namelakaa ja kirskikka-kaffirlimelientäKasvismenu:GRILLATTUA SUIPPOKAALIA (L,G) Miso-inkiväärijogurttia ja purjotuhkaa *** PAAHDETTUA MUNAKOISOA (M,V,G) Satay-kastiketta, thai-basilikaa ja jasmiiniriiisiä *** CHAWANMUSHIVANUKASTA (L,G) Kirsikkakompottia, ruby-namelakaa ja kirskikka-kaffirlimelientäOlethan yhteydessä meihin, mikäli sinulla on erityisruokavalio. Huomioimme kasvis-/erityisruokavaliot etukäteen tilattuna. Vesi sisältyy hintaan, muut juomat voi tilata paikan päällä. Yli 10 hengen ryhmille suosittelemme juomien etukäteistilausta. Erityisruokavaliot ja juomatilaukset: myynti@logomo.fi tai puh. 029 123 4808 (arkisin klo 9-16).

HUOM! Pakettien myynti päätetään 2-5 päivää ennen tapahtumaa, varmistathan paikkasi ajoissa! Laskulla tilattavat liput tulee tilata viimeistään 2 vk ennen tapahtumaa ja lasku tulee maksaa välittömästi, jotta liput ehditään toimittaa ennen tapahtumaa. Tilauksen yhteydessä sähköpostiosoitteensa jättäneille asiakkaille toimitetaan ennen tapahtumaa Tervetuloa-viesti.Tapahtuman järjestää Laivaston soittokunta Show & Dinner -tuotanto Logomo OyOikeudet muutoksiin pidätetään.

SAMU HABER

”Pelastetaan maailma” -debyyttialbuminsa 30. syyskuuta julkaiseva Samu Haber nähdään soolouransa ensimmäisellä kiertueella lokakuussa 2022! Odotettu levynjulkaisurundi pysähtyy Turun Logomoon 14. lokakuuta 2022. Lipunmyynti käynnistyy maanantaina 20.6. klo 10.Sunrise Avenuen keulahahmona tutuksi tullut, maamme kansainvälisesti menestyneimpiin muusikoihin lukeutuva Haber käynnisti suomenkielisen soolotaipaleensa loppuvuodesta 2020. Jo aiemmin ilmestyneet hitit Enkelten kaupunki, Täältä tullaan ja Sä saavat perjantaina 17.6. seurakseen uuden lohkaisun, kun tulevalta albumilta julkaistaan single nimeltä Sata vuotta sitten. Samana päivänä alkaa myös pitkäsoiton ennakkomyynti levykaupoissa.Pyörätuoli- ja saattajapaikat C-katsomossa, jonne on esteetön kulku aulatiloista. Pyörätuolin ja saattajan onsaavuttava lipuntarkastukseen yhtä aikaa.Aitiotiedustelut ja varaukset puh. 0600 900 900 (ma-la klo 9-21, su klo 10-18, puhelun hinta 2€/min + pvm/mpm)***
Varaa nyt Dinner-paketti, ja tuo asiakkaasi, palkitse henkilökuntaasi tai lähtekää vaikka kaveriporukalla katsomaan upeaa konserttia!HUOM! Pakettien myynti päätetään 2-5 päivää ennen tapahtumaa, varmistathan paikkasi ajoissa!Laskulla tilattavat liput tulee tilata viimeistään 2 vk ennen tapahtumaa ja lasku tulee maksaa välittömästi, jotta liputehditään toimittaa ennen tapahtumaa.Tilauksen yhteydessä sähköpostiosoitteensa jättäneille asiakkaille toimitetaan ennen tapahtumaa Tervetuloa-viesti.Illan aikataulu:– ovet auki paketin ostaneille klo 18.00– pöydät katettuina klo 18.00-19.50– ovet auki muille asiakkaille klo 19.00– siirtyminen saliin viimeistään klo 19.50– konsertti alkaa klo 20.00Paketti sisältää naulakkomaksun, ennen esitystä korkeatasoisen ruokailun, automaattisesti ryhmän/asiakkaan nimellävaratut omat illallispöydät ja pääsylipun.A la Carte -paketti: SUOLATTUA HÄRÄN ULKOFILETTÄ (L,G)Xo-kastiketta ja korianteria***KARAAGE CHICKEN (L,G)Uppopaistettua kanaa, satay-kastiketta ja jasmiiniriisiä***CHAWANMUSHIVANUKASTA (L,G)Kirsikkakompottia, ruby-namelakaa ja kirskikka-kaffirlimelientäKasvismenuGRILLATTUA SUIPPOKAALIA (L,G )Miso-inkiväärijogurttia ja purjotuhkaa***PAAHDETTUA MUNAKOISOA (M,V,G)Satay-kastiketta, thai-basilikaa ja jasmiiniriisiä***CHAWANMUSHIVANUKASTA (L,G)Kirsikkakompottia, ruby-namelakaa ja kirsikka-kaffirlimelientäOlethan yhteydessä meihin, mikäli sinulla on erityisruokavalio. Huomioimme kasvis-/erityisruokavaliot etukäteentilattuna. Vesi sisältyy hintaan, muut juomat voi tilata paikan päällä. Yli 10 hengen ryhmille suosittelemme juomienetukäteistilausta. Eritysiruokavaliot ja juomatilaukset: myynti@logomo.fi tai puh. 029 123 4808 (arkisin klo 9-16)Konsertin järjestää Sunborn LiveShow & Dinner -tuotanto Logomo OyOikeudet muutoksiin pidätetään.

Ljapis Trubetskoj

Sergei Mihalok ja ”Ljapis Trubetskoj” on nyt Suomessa.

Ljapis Trubetskoj on punk-rokki bändi, jota nimitettiin Ilfan ja Petrovin romaniin perustuvaan ”Kaksitoista tuolia” koomisen sankarin kunniaksi. Bändi uudisti toimintaansa vuonna 2022 ja lähti Euroopan kiertueelle. Vaihtamattomana bändin vetäjäna on edelleen Sergei Mihalok. Bändi on voittanut mm. RAMP palkintojen laureaatti, Ultra-Music Awards,’Rokki kruunaaminen’, ’Chartova tusina’, ZD Awards.

***

Nauti herkullinen tapas-lankku ennen konserttia!

Suomalaisia tapaksia sisältävä menu tarjoillaan Teatrossa tuntia ennen konsertin alkua.Lankun ohessa voit nauttia Teatron hyvin varustellun baariin viinejä, cocktaileja sekä panimotuotteita.www.teatroturku.fiTapas-lankku:Iberico-kinkkua, serrano-kinkkua, manchegojuustoa, guindilla-paprikaa, marinoituja oliiveja, grillattua kesäkurpitsaa, munakoisokaviaaria ja tuoretta talon focacciaa (saatavana myös gluteenittomana)Olethan yhteydessä meihin, mikäli sinulla on erityisruokavalio.Huomioimme kasvis-/erityisruokavaliot etukäteen tilattuna.Vesi sisältyy hintaan, muut juomat voi tilata paikan päällä.Yli 10 hengen ryhmille suosittelemme juomien etukäteistilausta.Erityisruokavaliot ja juomatilaukset: myynti@logomo.fi tai puh. 029 123 4808 (arkisin klo 9-16)

***

Kesto n. 1h 40min, ei väliaikaa.

 

 

Ismo Leikola – Ei mitään vakavaa

Korona pysäytti koko maailman ja sen lisäksi myös Ismo Leikolan. 

Nyt koteloitumisvaiheen jälkeen stand-up-lavoille lennähtää suorastaan uusi ihminen, uudestisyntynyt Ismo, joka on saanut 20 sekunnin mittaisen kasteen käsienpesualtaassa. Pidemmän keikkatauon aikana Ismo sukelsi pohdinnoissaan yhä syvemmälle ja löysi ennennäkemättömiä vastauksia – myös siihen iänikuiseen kysymykseen: Mille saa nauraa. Viime syksynä ensi-iltansa saanut ”Ei mitään vakavaa” on show, jossa todella koetellaan rajoja. Tai oikeammin mennään niistä läpi että heilahtaa. Sellaisella nauravalla muurinmurtajalla. 

 

Sitten virallinen ohjeistus. Nykytilanteesta johtuen tilaisuuksissa saatetaan edellyttää kaikilta yleisön jäseniltä sitä, että he käyttävät maskia tai visiiriä tai jotain semmosta. Umpinainen moottoripyöräkypärä käy myös tai kuupuku. Tai ilmastointiteippi joka peittää sekä suun että nenän. Jos joku on kiinnostunut mussuttamaan, länkättämään tai urputtamaan tästä, huomautamme että myös mussutus on suoritettava maski naamalla.

 

Todella halutaan, että kiertue voidaan toteuttaa ja toivotaan että kaikki on valmiita puhaltamaan yhteen hiileen. Siis vertauskuvallisesti. Konkreettinen yhteen hiileen puhaltaminen ei ole suositeltavaa näinä aikoina, kun pöpöt leviää.

Varaa nyt Dinner-paketti, ja tuo asiakkaasi, palkitse henkilökuntaasi tai lähtekää vaikka kaveriporukalla katsomaan upeaa showta!HUOM! Pakettien myynti päätetään 2-5 päivää ennen tapahtumaa, varmistathan paikkasi ajoissa!Laskulla tilattavat liput tulee tilata viimeistään 2 vk ennen tapahtumaa ja lasku tulee maksaa välittömästi, jotta liputehditään toimittaa ennen tapahtumaa.Tilauksen yhteydessä sähköpostiosoitteensa jättäneille asiakkaille toimitetaan ennen tapahtumaa Tervetuloa-viesti.Illan aikataulu:– ovet auki paketin ostaneille klo 18.00– pöydät katettuina klo 18.00 – 19.50– ovet auki muille asiakkaille klo 19.00– siirtyminen saliin viimeistään klo 19.50– show alkaa klo 20.00, kesto n. 2h väliaikoineenPaketti sisältää naulakkomaksun, ennen esitystä korkeatasoisen ruokailun, automaattisesti ryhmän/asiakkaan nimellävaratut omat illallispöydät ja pääsylipun.A la Carte -menu:Rockmenu:SUOLATTUA HÄRÄN ULKOFILETTÄ (L,G)Xo-kastiketta ja korianteria***KARAAGE CHICKEN (L,G)Uppopaistettua kanaa, satay-kastiketta ja jasmiiniriisiä***CHAWANMUSHIVANUKASTA (L,G)Kirsikkakompottia, ruby-namelakaa ja kirskikka-kaffirlimelientäVegemenu:GRILLATTUA SUIPPOKAALIA (L,G)Miso-inkiväärijogurttia ja purjotuhkaa***PAAHDETTUA MUNAKOISOA (M,V,G)Satay-kastiketta, thai-basilikaa ja jasmiiniriiisiä***CHAWANMUSHIVANUKASTA (L,G)Kirsikkakompottia, ruby-namelakaa ja kirskikka-kaffirlimelientäOlethan yhteydessä meihin, mikäli sinulla on erityisruokavalio. Huomioimme kasvis-/erityisruokavaliot etukäteentilattuna. Vesi sisältyy hintaan, muut juomat voi tilata paikan päällä. Yli 10 hengen ryhmille suosittelemme juomienetukäteistilausta. Erityisruokavaliot ja juomatilaukset: myynti@logomo.fi tai puh. 029 123 4808 (arkisin klo 9-16).Tapahtuman järjestää W&T  Comedy OyShow & Dinner -tuotanto Logomo Oy

TERASSIKESÄ: RASKASTA ISKELMÄÄ: JP LEPÄLUOTO, ANTTI RAILIO JA TONY KAKKO

Raskasta Iskelmää saapuu Logomon Terassikesään 17.7. JP Leppäluodon, Antti Railion ja Tony Kakon johdolla.

Vuonna 2018 ensimmäistä kertaa koettu Raskasta Iskelmää -konsertti sai kesällä 2019 jatkoa peräti 22 festivaaliesiintymisen muodossa. Raskaalla kädellä sovitetut ja tulkitut iskelmät uppoavat yleisöön, joten kesäfestivaalien suursuosikiksi muodostunut show nähdään lavoilla myös vuonna 2022.

Raskasta Joulua -konserteista tutuksi tulleessa massiivisessa show’ssa laulavat kesän keikoilla Raskasta Joulua -kiertueilta tutut huippusolistit. Musiikista vastaa Erkka Korhosen luotsaama Raskasta Iskelmää -bändi.

TERASSIKESÄ: ANSSI KELA

Pitkään Logomon Terassikesän ohjelmistoon toivottu Anssi Kela yhtyeineen nähdään Teatron laajennetun terassialueen lavalla perjantaina 15.7.2022.

Anssi Kelalla on pitkä ura takanaan ja menestys jatkuu vuodesta toiseen. Kymmeniä hittikappaleita julkaisseen Kelan albumit ovat myyneet sekä multiplatinaa (Nummela, 2001), platinaa (Suuria Kuvioita, 2003) että kultaa (Rakkaus on murhaa, 2005). Hänen suurimpiin hitteihinsä lukeutuvat mm. Puistossa (2001), Milla (2001), 1972 (2003), Levoton tyttö (2014) ja Ilves (2018).

Uskomattomalla lavakarismalla varustettu Anssi Kela on palkittu urallaan viidellä Emma-patsaalla, joista viimeisimpänä vuoden 2018 Erikois-Emma.

TERASSIKESÄ: LASTEN PÄIVÄ: HEVISAURUS

Sunnuntaina 24.7. Logomon Terassikesää vietetään lapsille suunnatussa konsertissa, jonka tähtenä nähdään supersuosittu Hevisaurus!

Ikärajattomassa tapahtumassa koko perheen on mahdollista aistia yhdessä aitoa festivaalitunnelmaa.

Neljän dinosauruksen ja lohikäärmeen muodostama koko perheen suosikkiyhtye Hevisaurus syntyi vuonna 2009 ajatuksesta tehdä laadukasta hevimusiikkia lapsille ja lapsenmielisille. Räyhäkäs juraheviyhtye on julkaissut yhdeksän studioalbumia ja palkittu kaksi kertaa parhaan lastenmusiikkilevyn Emmalla. Kolme kahdeksasta Hevisauruksen albumeista on yltänyt kultarajoille, kaksi myynyt platinaa ja vuoden 2009 Jurahevin kuninkaat –esikoisalbumi myi jo ensimmäisenä vuotenaan tuplaplatinaa.

Uusin studioalbumi ”Bändikouluun” julkaistiin 2019.

TERASSIKESÄ: MATTI JA TEPPO

Logomon Terassikesän yksi tämän kesän tähtihetki on ehdottomasti kotikentällään esiintyvän Matin ja Tepon konsertti-ilta.

Matin ja Tepon tallaama polku on vertaansa vailla suomalaisen iskelmämusiikin historiassa. Turkulaisveljesten neljän vuosikymmenen mittainen ura on tuottanut puolitoista miljoonaa myytyä levyä, 37 kultalevyä, 10 platinalevyä ja 3 tuplaplatinaa!

Palkintokaapista löytyy Iskelmä-Finlandia, kaksi Emmaa, Olavi Virta -stipendi, Vuoden tanssittaja -palkinto, Turun tähti -laatta, Vuoden vaikuttaja -palkinto, Suomen Kulttuurirahaston myöntämät Elias Lönnrot -mitalit ja suuri joukko muita tunnustuksia.

Matin ja Tepon laji ei ole hevimetallia, se on jalometallia.