ANTTI AUTIO

La 16.03.2024
Osta liput »

Liput

Peruslippu 28,50€
Pyörätuoli + saattaja 28,50€
Muut saattajat veloituksetta omalla pääsylipulla.

 

Tapahtuman tiedot

Päivä: 16.03.2024
Teatro aukeaa klo 14:00
Tapahtuma alkaa: 21:00
Kesto 1h
Tila: Teatro-sali
Seisova
K-18
Saapuminen »

 

ANTTI AUTIO NÄHDÄÄN 16.3.2024 LOGOMOSSA LEVYNJULKAISUKIERTUEELLA!

Suomen rakastetuimpiin laulaja-lauluntekijöihin kuuluvan Antti Aution neljäs studiolevy Täällä sinua kaivataan julkaistaan helmikuussa 2024. Kyseessä on yhteisteos helsinkiläisen taidemaalari Raana Lehtisen kanssa: Lehtinen maalasi Sarastus-taulun tilaustyönä albumia varten, ja kaikki levyn kappaleet ovat syntyneet siitä inspiroituneena. Värikäs öljyvärimaalaus koristaa myös albumin kantta. Sen ihmis- ja eläinhahmot odottavat kesäisessä pihamaisemassa jotakin tai jotakuta, kunnes aamu sarastaa…

Autio herättää maalauksen musiikiksi punoen siihen mukaan itselleen tyypillisiä, isoja teemoja: rakkautta, luopumista, lapsuutta ja kuolemaa. Sanoituksissa välkkyy elokuvallisia hetkiä punastuvista taloista, unettomista öistä, pihakeinuun nukahtaneesta isästä, vaanivista kissapedoista ja aikuisista juhannusjuhlissa.

Teatron pizzeria palvelee keikkapäivänä klo 14:00-01:00. Tervetuloa nauttimaan herkullisista pizzoista ja raikkaista juomista vaikka ennen keikkaa. Katso pizzamenu etukäteen tästä. Varaa pöytä täältä.

Tapahtuman järjestää Logomo Oy.