LOGOMON TERASSIKESÄ: MARISKA, JANNIKA B

La 22.07.2023
Osta liput »

Liput

Liput 35,00€

Tapahtuman tiedot

Päivä: 22.07.2023
Ovet aukeavat klo 18.00
Tapahtuma alkaa: 19:00
Showtime klo 19.00 & 20.45
Tila: Terassi
K-18
Saapuminen »

 

Lauantaina 22.7. Logomon Terassikesän lavalla nähdään viime vuonna ylistetyn uutuusalbumin julkaissut Mariska sekä uutta musiikkia työstävä Jannika B yhtyeineen.

Mariska
Laulaja-lauluntekijä Mariskan jo kaksikymmentä vuotta kestänyt ura suomalaisen populaarimusiikin parissa on ollut menestyksekäs. Hänet tunnetaan muun muassa hiteistä Kukkurukuu, Liekki, Minä liityin sinuun ja Terveisin, Doris. Monipuolinen Mariska on myös julkaissut runoteoksia, toiminut kääntäjänä ja ansioitunut useiden muiden artistien megahittien sanoittajana. Mariska on julkaissut 7 albumia omalla nimellään sekä kaksi albumia Mariska & Pahat Sudet -yhtyeen kanssa. Vuonna 2022 Mariska palkittiin Reino Helismaa -palkinnolla.

Mariskan yhtyeessä soittavat biisintekijänäkin toimiva Jouni Aslak (kitara), Antti Kokkola (kitara, viulu, koskettimet), Harri Rantanen (basso) ja Juha Räsänen (rummut).

Jannika B
Jannika B on viihtynyt kotimaisen pop-tantereen parrasvaloissa jo kymmenen vuoden ajan. Ponnekkaista kulta- ja platinahiteistään tunnettu artisti on julkaissut tähän mennessä kolme pitkäsoittoa sekä Otavan kustantaman kirjan ”Jannika B – Ihmisen muotoinen”.

Vain elämää -formaatissakin ihastuttanut tähti on ehtinyt uransa aikana levyttää musiikkia niin suomeksi, englanniksi kuin ruotsiksikin. Hänen tuorein aluevaltauksensa on laserkantriksi nimetty tyylisuuntaus, jota edustava single Mania on pyörinyt radiokanavien vinhassa tehosoitossa ilmestymisestään lähtien.

Lukuisia ehdokkuuksia niin Emmoissa kuin Iskelmä Gaalassakin saanut Jannika B on tullut artistiutensa lisäksi kansalle tutuksi mm. TV-kasvona sekä oman vaatemallistonsa kautta. Universal Musicille kiinnitetty määrätietoinen monilahjakkuus työstää parhaillaan uutta musiikkia. Viimeisimpänä näytteenä ilmestyi single Hymytyttö.