OLAVI UUSIVIRTA

La 29.02.2020
Osta liput » TILAA TARJOILUT »

Liput

Liput: 32€
Pyörätuoli ja saattaja: 32€
Muut saattajat (oma lippu oltava): 1,50€
Lippu ja  tapas-lankku (Sunbornin tuotantoa): 50€
Konsertti on ikärajaton, mutta anniskelusyistä myynnissä K-18 tai S -liput.

Tapahtuman tiedot

Päivä: 29.02.2020
Ovet aukeavat: 19:00
Matka Maailman Ympäri: 20:00
Olavi Uusivirta: 21:00
Tila: Logomo- sali
Saapuminen »

 

Suomen eturivin artistien kärkikastiin noussut Olavi Uusivirta esiintyy Logomossa karkauspäivänä lauantaina 29.2.2020.

Olavi Uusivirran tuorein julkaisu on alkukesästä 2019 ilmestynyt albumi ”Skorpioni”, jonka myötä yhtye on soittanut useita loppuunmyytyjä keikkoja.

Emma-palkittu Olavi Uusivirta tunnetaan platinaa ja kultaa myyneistä hiteistään kuten On niin helppoo olla onnellinen, Kultaa hiuksissa sekä Kesäyön uni. Eläimellisen live-esiintyjän tukena toimii Suomen kärkikaartin soittajilla varustettu bändi: kitarassa Timo Kämäräinen, bassossa Jaakko Kämäräinen ja rumpujen takana Olli Krogerus. Uusivirta yhtyeineen on yksi maamme rakastetuimmista esiintyjistä, joka onnistuu sytyttämään koko yleisön takariviä myöten vastustamattomalla energiallaan.

Illan lämppäriksi on lisätty Matka Maailman Ympäri, joka on Miro Palokallion, Saara ”Sape” Niemelän ja Aarni Palokallion muodostama suomirock-yhtye. Yhtyeen kehuttu debyyttialbumi Kolme julkaistiin kesällä 2018. Levyn sinkut Ei mikään palaa ennalleen ja Älä soita mulle tänä iltana ovat olleet ahkerassa radiosoitossa mm. Radio Suomessa, Suomirockilla ja YleX:llä. Yhtye julkaisee 28.2.2020 toisen albuminsa, joka kantaa osuvaa nimeä Toinen.

Tapas-lankku:
Kylmäsavuporoa ja tattimajoneesia (M,G)
Kylmäsavulohta ja savumuikkua (M,G)
Mummonkurkkua (M,G)
Mallaslimppua ja kirnuvoita (L)

Tapakset tarjolla tunti ennen tilaisuuden alkua

Olethan yhteydessä meihin, mikäli sinulla on erityisruokavalio. Huomioimme kasvis-/erityisruokavaliot etukäteen tilattuna.Vesi sisältyy hintaan, muut juomat voi tilata paikan päällä. Yli 10 hengen ryhmille suosittelemme juomien etukäteistilausta.

Erityisruokavaliot ja juomatilaukset: info@sunborncatering.com | puh. (02) 44 56 700.
Tuotanto Sunborn Live