PETE PARKKONEN

La 09.12.2023
Osta liput » Osta liput ja tarjoilut »

Liput

Peruslippu 27,50€
Pyörätuoli + saattaja 27,50€
Saattajat veloituksetta omalla lipulla.
Liput ovelta 30,00€, jos jäljellä

Tapahtuman tiedot

Päivä: 09.12.2023
Teatro aukeaa klo 14:00
Tapahtuma alkaa: 21:00
Kesto noin 1h, ei väliaikaa.
Tila: Teatro-sali
Seisova
K-18
Saapuminen »

 

Kevään konserttisalikiertueen Logomon keikkansa loppuunmyynyt Pete Parkkonen nähdään lauantaina 9. joulukuuta Teatrossa klubikeikalla!

Suomalaisten rakastama Pete Parkkonen on julkaissut uransa aikana neljä menestyksekästä albumia. Hänen viimeisin albuminsa PETE ylitti platinarajan ja sisältää muun muassa kultaa ja platinaa striimanneet singlet Mitä mä teen feat. JVG, Kohta sataa, Ei nyt ja Myyty. Sittemmin Pete Parkkonen on julkaissut muutaman singlen, joista Voimaa ja valoa nousi valtavaksi radiohitiksi.

Monipuolinen ja äärimmäisen lahjakas muusikko on voittanut tv-ohjelmat Tanssii tähtien kanssa ja Tähdet, tähdet ja teki suuren vaikutuksen myös suositussa Vain elämää -ohjelmassa syksyllä 2022.

Suomen parhaimpiin live-esiintyjiin lukeutuvan Pete Parkkosen syksyn ainoan Turun keikan liput ovat nyt myynnissä Lippupisteessä.

Teatron pizzeria palvelee keikkapäivänä klo 14:00-01:00. Tervetuloa nauttimaan herkullisista pizzoista ja raikkaista juomista vaikka ennen keikkaa. Katso pizzamenu etukäteen täältä: https://logomo.fi/ravintolat/teatro.