URSUS FACTORY

La 15.04.2023
Osta liput »

Liput

Peruslippu 25€
Pyörätuoli + saattaja 25€
Ovilippu 30€ (jos jäljellä)
Muut saattajat veloituksetta

K-18

Tapahtuman tiedot

Päivä: 15.04.2023
Ovet aukeavat tunti ennen tapahtuman alkua.
Tapahtuma alkaa: 21:00
Tila: Teatro-sali
Saapuminen »

 

URSUS FACTORYN LEVYNJULKAISUKIERTUE SAAPUU LOGOMON TEATROON LAUANTAINA 15.4.2023!

Suomirockin kärkinimi ja kriitikoiden ylistämä Ursus Factory julkaisi pe 11.11. uuden singlen Perintö. Kappale on ensimmäinen singlejulkaisu yhtyeen tulevalta neljänneltä albumilta, joka julkaistaan ensi vuonna. Johanna Kustannukselle kiinnitetyn rock-duon solisti ja kitaristi Jussi Pelkonen kommentoi tuoretta julkaisua näin:

”Perintö on ensimmäinen paljastus tulevasta UF-tuotantokaudesta. Pensselinpitelijä kokee (taas) uudistuneensa täysin: harjoitustyöt on nyt viimein tehty, on aika siirtyä tummin vedoin itse Asiaan. Kappaleessa onkin kuultavissa Ursukselle uusia sävyjä: matalampaa ja melankolisempaa sointia, raskaan kitaramusiikin rinnassarouskuvaa katkeransuloa, hengellistä paatosta. Mutta onko tämä sitten kuitenkaan niin uutta ja ennenkuulumatonta? Käärme on luonut nahkansa, miltä uusi nahka näyttää? Eikö UF ole aina ollut klassista pyhän ja pahan hapanimelää sekoitusta? Eikö juuri tällaisesta alkemiasta ollut kyse kun Väinämöinen tarttui ensi kerran sähkökitaraan?”

Ensi vuonna 10 vuotta täyttävä Ursus Factory on duo, jonka muodostavat laulaja-kitaristi Jussi Pelkonen ja rumpali-laulaja Aleksi Ripatti. Yhtye on aiemmin julkaissut kolme levyä, Älä lopeta uskomista rakkauteen baby, Pinkki pilvi sekä uusimpana kesäkuussa2021 julkaistu Onnellinen sukupolvi. Uusin albumi sai osakseen paljon loistavia arvioita kriitikoilta sekä keräsi peräti kolme Emma-ehdokkuutta. Ursus Factoryn menestyksekkäimpiä hittejä ovat muun muassa kappaleet Oot pomo, Baby mä oon rock’n’roll, ANO (Mitä kummaa) sekä Mitä mies mitä äijä.Yhtye on tunnettu erityisesti riehakkaista keikoistaan ja onkin kiistatta yksi Suomen parhaista livebändeistä.