YONA

La 16.10.2021
Osta liput » Tilaa tarjoilut »

Liput

Liput: 35,00 €
Lippu + tapaslankku: 52,00 €

Ryhmävaraukset:
eveliina.salminen@logomo.fi
040 524 5531

Tapahtuman tiedot

Päivä: 16.10.2021
Ovet aukeavat: 19:00
Tapahtuma alkaa: 20:00
Tila: Teatro-sali
K-18
Saapuminen »

 

Yonan Uni johon herään -kiertue saapuu Logomoon 16. lokakuuta.

Tällä keikalla Logomossa ei ole käytössä koronapassia. Lämpimästi tervetuloa!

Laulaja-lauluntekijä Yona julkaisi uuden “Uni johon herään” -albuminsa maaliskuussa. Keikkatauolta palaava artisti suuntaa yhtyeensä kanssa levyjulkkarikiertueelle loppuvuodesta 2021 ja esiintyy sen myötä Turun Logomossa lauantaina 16. lokakuuta!

Pitkän linjan valovoimainen laulaja ja lauluntekijä Yona on todellinen oman tiensä kulkija. Yhteensä kahdeksan studioalbumia julkaissut ja lukuisten muiden artistien levyillä vieraillut kameleonttimainen artisti leikittelee taidokkaasti musiikin ja lyriikan eri genreillä luoden ajatonta, eklektistä poptaidetta.

Dynaamisista live-esiintymisistä tunnettu Yona laulaa taidokkaan bändinsä kanssa vapautuneesti ja hetkessä eläen. Yhdessä Tapiola Sinfoniettan kanssa toteutettu sykähdyttävä uusi albumi ’Uni johon herään’ ja Yonan aiempien monipuolisten levyjen materiaali soi yhtyeen käsissä soljuvana, voimallisena ja alati muuttuvana virtana, joka vetää kuulijansa mukaan ja saa hetkeksi kaiken muun katoamaan.

Yona (oik. Johanna Rasmus) julkaisi debyyttialbuminsa ’Pilvet liikkuu, minä en’ vuonna vuonna 2010, mikä toi hänelle Vuoden tulokkaan Emma-palkinnon. Uusin albumi ’Uni johon herään’ ilmestyi maaliskuussa 2021.

Yona – laulu
Juho Kanervo – sello
Antti Kujanpää – koskettimet
Juhani Gröönroos – kitarat
Antti Kivimäki – basso
Tuomas Timonen – rummut
Jaakko Peltonen – valot
Paavo Malmberg – äänet