Skip to main content

Show & Dinner -tapahtumapaketit

Logomon tapahtumien Show & Dinner -paketteihin sisältyy tapahtuman pääsylipun ja narikan lisäksi korkeatasoinen buffet-illallinen omalla nimellä varatussa pöydässä. Show & Dinner -vieraille on myös mahdollisuus osallistua jatkoille tapahtuman jälkeen.

Varaa tapahtumakalenterista

VIP-tapahtumapaketit

Osaan Logomon tapahtumista on tarjolla VIP-paketteja. VIP-pakettiin sisältyy oma sisäänkäynti ja narikka, kolmen ruokalajin korkealaatuinen illallinen, oma baari, keikkalippu parhailta paikoilta istumakatsomosta, VIP-host, VIP-passi sekä jatkot keikan jälkeen.

Varaa tapahtumakalenterista

Aitiopaketit tapahtumiin

Tee tapahtumaillastasi ainutlaatuinen kokemus vuokraamalla viihtyisä aitio Logomo-salin yhteydestä. Valitse useista aitoista mieleisesi. Kaikkiin aitioihin on tilattavissa tarjoilut toiveiden mukaan.

Tutustu aitioihin

Varaukset

Varaa tapahtumakalenterista

Ryhmävaraukset (yli 10 henk.)

myynti@logomo.fi
029 123 4808 (arkisin klo 9–16)

Yhdistä kokouspakettisi viihteeseen!

Mikset yhdistäisi kokousta viihteeseen? Valitse omaan tarkoitukseesi parhaiten sopiva kokouspaketti valikoimastamme.

Tutustu

Sinun pakettisi, toiveesi mukaan

Kaipaatko vielä jotain muuta? Räätälöimme sinulle sopivan paketin toiveidesi mukaan. Sinä päätät pakettisi sisällön!

Pyydä tarjous

Logomon tapahtumapaketit sopivat niin rentoon illanviettoon, asiakastilaisuuksiin kuin pikkujouluihinkin. Tapahtumapaketit ovat helpoin ja vaivattomin tapa järjestää juhlat; valitset vain tapahtuman, ja me hoidamme loput. Näyttävä tapahtuma ja hyvät tarjoilut takaavat juhlavieraille unohtumattoman elämyksen.