: Skip to main content

Etsitkö toimitilaa Logomosta?

Liity toimitilajonoon tällä sivulla

Logomo on uniikki ja rennon tyylikäs paikka yrityksesi toimitiloille

Logomo on kulttuurin, taiteen ja luovan talouden keskus, joka toimii entisessä VR:n konepajassa rautatieaseman ja ydinkeskustan läheisyydessä Turussa. Talossa on tiloja kaikenkokoisille toimijoille yksityisyrittäjistä pörssiyhtiöihin. Toimitilat ovatkin suosittuja turkulaisten yritysten keskuudessa.

Toimivat tilat kaikenkokoisille yrityksille

Logomon toimistot ovat inspiroiva sekoitus vanhoja konepajan rakenteita ja modernia toimistorakentamista. Toimitilat on keskitetty talon päätyihin – sataman puolella Konttori ja toisessa päässä Byrå. Molemmista löytyy erikokoisia toimistoja 7–50 m2 nopiksi kutsutuista pientoimistoista aina suuriin kaksikerroksisiin 1000 m2 tiloihin.

Talon keskeltä löytyvät muun muassa Logomo-sali, lounasravintola Kitchen sekä Teatro-baari. Lisäksi Logomossa on tarjolla monipuolinen valikoima yhteisiä tiloja kokoustiloista keittiöihin ja koulutustiloihin. Logomolaisilla on käytössään jopa oma sauna.

Luovan talouden keskus Turun ytimessä

Logomossa järjestetään konsertteja, kokouksia, seminaareja, kongresseja, teatterinäytöksiä, messuja, näyttelyjä, elokuvaesityksiä sekä erilaisia yksityistilaisuuksia.

Logomon toimitiloissa, Byråssa ja Konttorissa, työskentelee päivittäin yli 400 ihmistä noin 80 yrityksessä. Lisäksi Logomo tarjoaa myös projektityöskentelyyn sopivia co-working -työpisteitä ja taiteilijatyöhuoneita.

Liity toimitilajonoon tästä

Saat tietoa vapautuvista toimitiloistamme. Et sitoudu mihinkään.

  • Syötä numero kansainvälisessä muodossa. esim. +358401234567
  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyn Logomon tietosuojaselosteen.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.