Skip to main content
 
 

LOGOMOSSA ENTISTÄ ENEMMÄN ELOKUVIA

Uutuuksia ja klassikoita

Syksyllä Logomossa nähdään laatuleffoja viikoittain. Elokuvaviikko käynnistyy maanantaisin Kansallisen audiovisuaalisen instituutin (KAVI) syyssarjalla, jolloin Logomo Kinossa katsellaan klassikkoja. Kavin maanantainäytökset starttaavat 19. syyskuuta. Näytökset alkavat maanantaisin klo 19:30.

Viikon elokuva -leffanäytökset esitetään puolestaan lauantai-iltapäivisin klo 12 ja 14:30. Viikon elokuva -näytöksissä esitetään myös uutuusleffoja, jotka ovat tulleet teatterilevitykseen samalla viikolla! Lauantain elokuvaelämys on mahdollista yhdistää Logomo Kitchenin herkulliseen brunssiin. Lauantain leffapäivä on Logomon ja Varsinais-Suomen elokuvakeskuksen yhteistyötä.

Leppoisampi lauantai brunssiherkkujen ja leffan merkeissä

Logomon uudet lauantaileffanäytökset vastaavat asiakkaidemme toiveisiin. Tänä syksynä voi yhdistää leffan Logomo Kitchenin brunssiin! Liput voi varata verkossa ennakkoon. Logomon viikon elokuva julkaistaan aina saman viikon alussa ja liput myy lippu.fi. Suosittelemme pöytävarausta myös brunssille. Pöydän voit varata seurueellesi täältä.

Logomon viikon elokuva - osta liput »

Nappaa ravintola Kitchenistä mukaan juotavaa ja syötävää. Ravintolalla on täydet anniskeluoikeudet.