SOK:n perinteiset syyspäivät

Suomen Osuuskauppojen Keskuskunnan (SOK) hallinnon syyspäivät Logomossa ensimmäistä kertaa

SOK järjesti perinteiset syyspäivät Logomossa – tilaisuus vakuutti

Suomen Osuuskauppojen Keskuskunnan (SOK) hallinnon syyspäivillä on pitkät perinteet. Tilaisuus järjestettiin Logomossa ensimmäistä kertaa ja onnistuikin vakuuttamaan S-ryhmän johdon kertaheitolla.

S-ryhmän ylempi johto kokoontuu joka toinen vuosi Suomen eri kaupunkeihin keskustelemaan yhteisistä teemoista. Viimeisimmät syyspäivät järjestettiin Logomossa 9. syyskuuta 2023. Tapahtumaa isännöi Turun Osuuskauppa ja järjestäjänä toimi Jollas Instituutti.

– Tapahtuman päiväosuus on aina hyvin asiapitoinen, jolloin kuullaan talon sisäisiä ja joskus ulkoisiakin puheenvuoroja. Ilta jatkuu vapaamuotoisemmin illallistilaisudella, johon myös puolisot ovat tervetulleita. Tänä vuonna tilaisuuteen Logomossa osallistui noin 800 henkeä, taustoittaa tapahtuman projektipäällikkö Katja Vilmi Jollas Instituutista.

Henkilökunnan ammattitaito ihastutti

Tapahtuman päiväseminaari järjestettiin Logomon Teatro-salissa, jonka nousevaan katsomoon mahtui 400 kuuntelijaa. Päivä jatkui Logomo-salin puolella muutaman tunnin hengähdystauon jälkeen. Kolmen ruokalajin illallisen lisäksi iltatilaisuudessa esiintyi Lauri Tähkä.

– Tilaisuuden tunnelma muuttui täysin tilaa vaihtamalla. Monesti joudumme olemaan näissä tapahtumissa niin, että ihmiset istuvat koko päivän samassa pöydässä. Nyt saimme kaksi täysin erilaista maailmaa saman katon alta. Paljon nähneenä voin rehellisesti sanoa, että Logomosta löytyy Suomen parhaat tilat, Vilmi kehuu.

Hienoa yhteistyötä varauksesta lähtien

Vilmi kiittelee vuolaasti myös yhteistyötä Logomon henkilökunnan kanssa.

– Kaikesta huomaa, että Logomossa tehdään isoja tapahtumia. Varauksesta lähtien Logomosta oltiin aina hienosti yhteydessä. Iso kiitos kuuluu tietysti koko henkilökunnalle, mutta erityisesti yhteyshenkilöllemme Suvi Arolalle. Tapahtumapäivänä henkilökunnasta paistoi kiireenkin keskellä rauhallisuus ja varmuus, että kaikki kyllä hoituu.

Yhteistyö Logomon tuotannon kanssa itse tapahtumapäivänä jäi Vilmille niin ikään mieleen positiivisesti.

– Vaikka päiväseminaarissa puhujat vaihtuivat, työnjako tuotannossa oli hyvin selkeä. Kaikki oli mietitty valmiiksi eikä puhujille jäänyt sellaista oloa, kuka nyt mikittäisi ja mihin mennä lavalla.

Kiitelty ruoka ja toimiva catering

Logomo-salin illallistilaisuudessa tarjoiltiin 800 hengelle kolmen ruokalajin menu.

– Menu suunniteltiin yhdessä Logomon tiimin kanssa ja Turun Osuuskaupan hallintoneuvoston puheenjohtaja maisteli menun läpi. Kun jälkiruokaan toivottiin vielä pientä muutosta, uusi ehdotus saatiin todella nopeasti ja vaivattomasti. Järjestelyjen jouhevuus vakuutti myös hallintoneuvoston puheenjohtajan.

Vilmi kertoo myös ruoasta tulleen paljon kiitosta. – Catering oli upeasti organisoitu. Uusia annoksia nousi koko ajan keittiöstä ilman viivettä. Keittiöhenkilökunnan työskentelyä oli hienoa seurata sivusta. Työni järjestäjän roolissa tehtiinkin hyvin helpoksi. Saatoin itse istua ja nauttia illasta.

Vilmin mukaan Logomossa järjestettiinkin yksi parhaimmista syyspäivistä.

– Muut osuuskaupat olivat sanoneet, että Turku veti nyt niin kovan setin, että tätä on vaikea lähteä päihittämään tulevina vuosina, hän naurahtaa.

Kuvat Pyry Antero Photography Oy

“Paljon nähneenä voin rehellisesti sanoa, että Logomosta löytyy Suomen parhaat tilat”

Katja VilmiProjektipäällikkö, Jollas Instituutti