ERJA LYYTINEN & FRIENDS: BLUE CHRISTMAS

La 16.12.2023
Osta liput » Osta liput ja tarjoilut »

Liput

Peruslippu 44,90€
Pyörätuoli + saattaja 41,90€
Muut saattajat veloituksetta omalla pääsylipulla
Alennusryhmät: eläkeläinen, opiskelija, lapsi (alle 16v.) 41,90€

Tapahtuman tiedot

Päivä: 16.12.2023
Teatro aukeaa klo 14:00
Tapahtuma alkaa: 19:00
Kesto 2h 25min, sisältää väliajan 30min
Tila: Teatro-sali
Istuva
Ikärajaton
Saapuminen »

 

IKIMUISTOINEN KONSERTTIELÄMYS SINISEN BLUESIN JA PUNAISEN JOULUN YSTÄVILLE LOGOMOSSA 16.JOULUKUUTA!

Rokkaavan riemukas Blue Christmas 2023 -kiertue on laulaja-kitaristi Erja Lyytisen emännöimä kiertue, joka on vakiinnuttanut paikkansa blues-rockista nauttivien kuulijoiden jokavuotisena jouluperinteenä! Tänä vuonna kiertueella nähdään Lyytisen rinnalla basisti Sami Yaffa sekä laulaja Mira Luoti.

Konsertissa kuullaan Erja Lyytisen ja hänen solistivieraidensa suosikkikappaleita vuosien varrelta. Lisäksi ohjelmistossa on rokkaavia sovituksia ja tunnelmallisia tulkintoja tutuista – ja vähän tuntemattomammistakin – joululauluista. Solistikolmikko esittää kappaleita kaksi tuntia kestävässä konserttikokonaisuudessa yhdessä ja erikseen, taustallaan Erja Lyytisen luotettu bändi. Konsertti on siis monipuolinen kattaus bluesia, rock’n’rollia ja ikivihreitä sävelmiä!

Erja Lyytinen kuuluu nykyään maailman tunnetuimpien ja arvostetuimpien valkoihoisten blues-artistien harvalukuiseen joukkoon. Lyytisen viimeisin albumi ”Waiting for the Daylight” on saanut erittäin laajaa huomiota maailmanlaajuisesti musiikkialan medioissa ja lisäksi albumin ”Bad Seed” -kappaleen kitarasoolo valittiin vuoden 2022 parhaaseen kymmenikköön Guitar World -lehden äänestyksessä.

Sami Yaffa on basistilegenda, rockmaailman ikoni ja tinkimätön oman tiensä kulkija, joka nousi rockin huipulle myyttisen Hanoi Rocksin basistina. Tämä New Yorkin kujakolli, valojen ja varjojen mies sekä katu-uskottavuuden ruumiillistuma on levyttänyt Bruce Springsteenin ja Slashin kanssa, soittanut New York Dollsissa ja Joan Jett & The Blackheartsissa ja esiintynyt Carnegie Hallissa.

Legendaarisesta PMMP-yhtyeestä aloittanut Mira Luoti tunnetaan nykyisin myös pitkästä soolourastaan. Lisäksi Luoti on näytellyt useissa teatteriproduktioissa, joista viimeisimpänä Mä maalaispoika oon -musikaali Sappeen kesäteatterissa. Luoti on hurmannut suomalaisia myös television välityksellä, muun muassa Vain Elämää sekä Suomi Soi -ohjelmissa.

Teatron pizzeria palvelee konserttipäivänä klo 14:00-01:00. Tervetuloa nauttimaan herkullisista pizzoista ja raikkaista juomista vaikka ennen konserttia. Katso pizzamenu etukäteen täältä: https://logomo.fi/ravintolat/teatro.