ISMO ALANKO

Pe 11.10.2019
Osta liput » TILAA TARJOILUT »

Liput

Seisova permanto 36 € / Istumapaikat 39,50 €
A la Carte -paketti 98 € / 101,50 €
Tapas-paketti 54 € / 57,50 €
Pyörätuoli + saattaja: 39,50 €
Muut saattajat (näkövammaisen jne): 1,50 € omalla lipulla

Tapahtuman tiedot

Päivä: 11.10.2019
Ovet aukeavat klo 19 / A la Carte -paketin ostaneille klo 18
Teatro bar avoinna jo klo 15 alkaen
A-katsomo (seisomapaikat) ja C-katsomo K-18
B-katsomo ikärajaton
Tapahtuma alkaa: 20:00
Tila: LOGOMO-sali
Saapuminen »

 

Suomalaisen rockin legenda Ismo Alanko julkaisi Minä halusin olla niin kuin Beethoven -nimisen uuden albumin perjantaina 17. toukokuuta. Levyn ensimmäinen maistiainen, ronskisti rokkaava ja isolla pensselillä maalaava Voi ei! julkaistiin maaliskuussa ja toinen singlelohkaisu, omakohtaisen tarinan rappioromantiikan ihannoinnista ja sen seurauksista kertova Nuorena nukkuneet ilmestyi juuri levyn alla perjantaina 10. toukokuuta.

Levyn tuotannosta vastaavat Ismon pitkäaikainen yhteistyökumppani ja Taiteilijaelämää, Irti ja Onnellisuus -albumit tuottanut Riku Mattila sekä Pariisin kevät -yhtyeestä tuttu ja Ismon edellisen Ismo Kullervo Alanko -albumin tuottanut Artturi Taira.

Albumilla soittavat Ismo Alanko (laulu, kitarat, basso, syntetisaattorit), Apocalyptica-yhtyeestä tuttu Mikko Sirén (rummut) sekä Artturi Taira (ohjelmointi, syntetisaattorit, taustalaulu).

”Minä halusin olla niin kuin Beethoven on täynnä vapautuneita, toinen toistaan tarttuvampia ralleja. Se on yleisilmeeltään pöhköä modernia rokkia, jota voi tanssia tippa linssissä tai vino hymy huulessa. Tämä keväinen adrenaliiniryöppy pitää sisällään kirpeää poppia, reipasta punk-asennetta, kuolemaahalveksuvaa rokkausta ja kaunista tunnelmointia. Olen päästänyt sisäiset demonini kirmailemaan kevätlaitumille nutipäitten ja pikkupirujen kanssa. Sieltä ne huutelevat hämmentyneitä kommenttejaan maailmasta vuosimallia 2019”, Ismo kuvailee.

”Levyn kansikuvan kipsivesistosta varten istuin tuntikausia mallina vuonna 1967 kuvanveistäjä Veikko Jalavan atejeessa Joensuussa. Seitsenvuotiaalle ei ollut helppoa pysytellä paikoillaan niin pitkiä aikoja, mutta onneksi selviydyin tehtävästä. Sen verran ytimekkäästi veistos sopii levyn nimeen ja teemaan.”

Uuden albuminsa lisäksi Ismo Alanko on ajankohtainen myös tulevan tohtoripromootion takia, kun Itä-Suomen yliopisto vihkii Ismon filosofian kunniatohtoriksi kesäkuussa.

Varaa nyt Dinner –paketti, ja tuo asiakkaasi, palkitse henkilökuntaasi tai lähtekää vaikka kaveriporukalla katsomaan upeaa konserttia!

HUOM! Pakettien myynti päätetään 2-5 päivää ennen tapahtumaa, varmistathan paikkasi ajoissa!
Laskulla tilattavat liput tulee tilata viimeistään 2 vk ennen tapahtumaa ja lasku tulee maksaa välittömästi, jotta liput ehditään toimittaa ennen tapahtumaa.
Tilauksen yhteydessä sähköpostiosoitteensa jättäneille asiakkaille toimitetaan ennen tapahtumaa Tervetuloa-viesti.

Illan aikataulu:
– ovet auki A la Carte -paketin ostaneille klo 18.00, pöydät katettuina klo 18.00-19.50
– ovet auki muille asiakkaille klo 19.00
– tapas-tarjoilu tapas-paketin ostaneille klo 19.00-19.50
– siirtyminen saliin viimeistään klo 19.50
– konsertti alkaa klo 20.00

A la Carte -paketti sisältää naulakkomaksun, ennen konserttia korkeatasoisen ruokailun, automaattisesti ryhmän/asiakkaan nimellä varatut omat illallispöydät ja pääsylipun.

Menu:

Mustajuurikeittoa (L,G)
Paistettua kampasimpukkaa ja tryffeliä
***
Rotukarjan sisäfileetä (L,G)
Selleriä ja herkkutattia
***
Vaniljapannacottaa (L,G)
Fermentoitua mustikkaa ja kauracrumblea

Tapas-paketti sisältää ennen konserttia tapas-tarjoilun, automaattisesti ryhmän/asiakkaan nimellä varatut omat pöydät sekä pääsylipun.
Tapas tarjolla tunti ennen tilaisuuden alkua.

Tapas-lankku:
West Charkin lumikinkkua (M,G)
Kylmäsavusiikaa tillimajoneesia (M,G)
Västerbotten -juustoa ja tyrnifluidi (L,G)
Mummonkurkkua ja pikkelöityä punasipulia (M,G)
Mallaslimppua ja kirnuvoita (L)

Olethan yhteydessä meihin, mikäli sinulla on erityisruokavalio. Huomioimme kasvis-/erityisruokavaliot etukäteen tilattuna.
Vesi sisältyy hintaan, muut juomat voi tilata paikan päällä. Yli 10 hengen ryhmille suosittelemme juomien etukäteistilausta.
Eritysiruokavaliot ja juomatilaukset: info@sunborncatering.com tai puh. 02-4456700

Konsertin järjestää Sunborn Live
Show & Dinner -tuotanto Logomo Oy

Oikeudet muutoksiin pidätetään.