NELJÄ RUUSUA – AKUSTINEN UNELMA

La 27.04.2024
Osta liput »

Liput

Peruslippu 43,00 €
Pyörätuoli + saattaja 47,50 €
Muut saattajat veloituksetta omalla pääsylipulla.

Tapahtuman tiedot

Päivä: 27.04.2024
Teatro palvelee klo 14:00 alkaen
Tapahtuma alkaa: 19:00
Kesto 2h, sisältää väliajan
Tila: Teatro-sali
Istuva
K-18
Saapuminen »

 

NELJÄ RUUSUA SAAPUU AKUSTISELLA KIERUTEELLAAN TURUN LOGOMOON 27.4.2024!

Näin Neljä Ruusua kuvailee matkaansa, joka on johtanut ensi vuonna toteutuvaan unelmaan akustisesta kiertueesta:

Kauan sitten 1980-luvun lopulla halusimme soittaa mahdollisimman paljon keikkoja. Oivalsimme, että mikäli mahduttaisiin mahdottomiinkin mestoihin esiintymään, saisimme maksimoitua soittotapahtumiemme määrän. Soitetaan akustisesti, pienillä kamoilla!Tämä mahdollisti rantautumisen kansan pariin mitä eksoottisimpiin paikkoihin, luomaan mitä ainutlaatuisimpia iltamia. Keikkailimme todella taajaan, ja yhteissoittomme kehittyi valtavasti. Palaute noista keikoista oli pääsääntöisesti ylistävää, jopa siinä määrin että meitä rupesi ärsyttämään. Kaikki puhui aina vaan niistä akustisista keikoista, vielä siinä vaiheessakin kun meidän intressit oli jo aivan toisentyyppisissä ilmaisutavoissa.

Kului vuosikymmen, ja mieli rupesikin halajamaan takaisin noihin akustisiin ihmisläheisiin tunnelmiin. Päätimme vuonna 1999 tehdä ”Hunningolla baareissa” -nimisen akustisen kiertueen, jossa soitimme mahdollisimman pienissä ja omalaatuisissa kuppiloissa ympäri Suomen. Se oli niin hauskaa, että teimme seuraavana vuonna jatko-osan, ”Hunningolla baareissa II” -kiertueen. Kylien kuppilat täyttyivät jälleen ääriään myöten viikonpäivistä riippumatta. Meininki oli hurjaa, 11 päivää putkeen ääriolosuhteissa.

Yli kaksikymmentä vuotta on kulunut, ja päätimmekin kesällä 2023 soittaa kokeilumielessä pitkästä aikaa yhden akustisen konsertin. Tämä Tuusulan Krapin Pajan keikka tuntui siinä määrin innostavalta, että päätimme vihdoin toteuttaa unelmamme akustisesta kiertueesta ”oikeissa” keikkapaikoissa mukavissa puitteissa. Akustinen Unelma 2024 on käymässä toteen.

Saa nauttia, on lupa tanssia!

Teatron pizzeria palvelee keikkapäivänä klo 14–01. Tervetuloa nauttimaan herkullisista pizzoista ja raikkaista juomista vaikka ennen keikkaa. Katso pizzamenu etukäteen tästä. Varaa pöytä täältä.

Tapahtuman järjestää Sunborn Live.