PASIÓN DE BUENA VISTA

To 02.03.2023
Osta liput » Tilaa tarjoilut »

Liput

Liput: 64,50€
Eläkeläinen, opiskelija, lapsi 54,50€
Pyörätuoli + saattaja 64,50€.
Muut saattajat (esim. näkövammaisen kanssa) 1,50€, oma pääsylippu oltava.
Show&Dinner 128,50€

Aitiovaraukset:
myynti@logomo.fi | 029 123 4808

Tapahtuman tiedot

Päivä: 02.03.2023
Ovet aukeavat tunti ennen tapahtuman alkua.
Tapahtuma alkaa: 19:00
Tila: Logomo-Sali
Kesto: n. 2,5h, sis. väliajan 30min
Saapuminen »

 

Pasión de Buena Vista palaa Turkuun uuden ohjelmansa kanssa!

Yli 800 000 katsojaa maailmanlaajuisesti 35 maassa saavuttanut legendaarinen kuubalaisyhtye Pasión de Buena Vista on pian taas Turussa! Parhaat kuubalaiset muusikot ja tanssijat esittävät uuden esityksensä Turun Logomolla torstaina 2.3.2023.

Kuumat rytmit, innostavat melodiat ja eksoottisen kaunis tanssi yhdessä yli 150:n tilaustyönä tehdyn asun kanssa vievät katsojan matkalle läpi jännittävän Kuuban yön!

Show Pasión de Buena Vista on täynnä kuubalaisten melodioiden taikaa. Mikään ei kuvasta tämän Karibian saaren kulttuuria niin hyvin kuin musiikki ja tanssi! Pasión de Buena Vista on loistava tapa tutustua Kuubaan ja sen intohimoiseen ja verkkaisen hauskaan tunnelmaan. Esitys kattaa koko eksoottisen saaren musiikin kirjon mambo-rytmeistä ja cha-cha-chasta niin kutsuttuun afro-kuubalaiseen salsaan.

Esitystä säestävä musiikki on sävelletty lyömäsoittimille muun muassa rummuille, symbaaleille ja congarummuille sekä puhaltimille kuten torville ja trumpeteille. Niitä täydentävät piano, basso sekä tyypillinen latinalaisamerikkalainen kitara. Muusikoiden mukana esiintyy lahjakkaita laulajia, jotka esittävät upeita sooloja useammin kuin kerran esityksen aikana. Ensiluokkaisilla tanssijoilla, jotka ovat toistuvasti osoittaneet perinteisen tanssin taitonsa havannalaisissa näytöksissä, on erityistä charmia. Ryhmä tuo lavalle perinteisiä kuubalaisia tyylejä, erityisesti supersuositun ”Son Cubanon”, joka on syntynyt sokeriruokotyöläisten keskuudessa 1920-luvulla ja joka on myöhemmin auttanut modernin salsan nousua. Kuuban yläluokka on vuosien ajan torjunut niin kutsutun ”Danzónin”, mutta nyt se on yksi suosituimmista tanssityyleistä ja synnyttänyt 1900-luvun puolenvälin cha-cha-chaan, rumban ja mambon.

Pasión de Buena Vista tuo Suomen talven keskelle kesäisen spektaakkelin ja tarjoaa suomalaisille ainutlaatuisen mahdollisuuden tehdä unohtumattoman matkan Kuubaan!

Aiemmilla kerroilla Suomessa vieraillessaan Pasión de Buena Vista on esiintynyt Turussa ja Helsingissä. Esitykset saivat suuren suosion ja vetivät katsomot aivan täyteen kuubalaisista rytmeistä nauttivaa yleisöä!

Nyt tämän kertaisen Suomen kiertueensa aikana temperamenttinen show nähdään Turun lisäksi myös viidessä muussa kaupungissa: Lahdessa, Oulussa, Kuopiossa, Jyväskylässä ja Hämeenlinnassa.

***

Varaa nyt Dinner-paketti, ja tuo asiakkaasi, palkitse henkilökuntaasi tai lähtekää vaikka kaveriporukalla katsomaan upeaa konserttia!
Paketti sisältää naulakkomaksun, ennen esitystä korkeatasoisen ruokailun, automaattisesti ryhmän/asiakkaan nimellävaratut omat illallispöydät ja pääsylipun.Liha-vaihtoehto

TOAST SKAGEN (L,G)

Käsin kuorittuja katkarapuja, saaristolaisleipää, tilliä ja kurkkua

***

PORON  ULKOFILEETÄ ( L,G )

Herkkutattia ja tummaa timjamikastiketta

***

JUZU-MAITOSUKLAALEIVOSTA (L,G)

Vadelmafluidia ja marenkia

Vege-vaihtoehto

GRILLATTUA SYDÄNSALAATTIA ( M,V,G )

Chimichurri-kastiketta ja savustettua majoneesia

***

HEINÄSAVUSTETTUA SELLERIÄ (L,G)

Herkkutattia ja luomukauraa

***

SUKLAABROWNIE (L,G)

Paahdettua valkosuklaata ja vadelmaaOlethan yhteydessä meihin, mikäli sinulla on erityisruokavalio. Huomioimme kasvis-/erityisruokavaliot etukäteentilattuna. Vesi sisältyy hintaan, muut juomat voi tilata paikan päällä. Yli 10 hengen ryhmille suosittelemme juomienetukäteistilausta. Erityisruokavaliot ja juomatilaukset: myynti@logomo.fi tai puh. 029 123 4808 (arkisin klo 9-16).

Illan aikataulu:– ovet auki paketin ostaneille klo 17.00– pöydät katettuina klo 17.00-18.50– ovet auki muille asiakkaille klo 18.00– siirtyminen saliin viimeistään klo 18.50– esitys alkaa klo 19.00

HUOM! Pakettien myynti päätetään 2-5 päivää ennen tapahtumaa, varmistathan paikkasi ajoissa!Laskulla tilattavat liput tulee tilata viimeistään 2 vk ennen tapahtumaa ja lasku tulee maksaa välittömästi, jotta liputehditään toimittaa ennen tapahtumaa.Tilauksen yhteydessä sähköpostiosoitteensa jättäneille asiakkaille toimitetaan ennen tapahtumaa Tervetuloa-viesti.Tapahtuman järjestää Aftersunset OyShow & Dinner -tuotanto Logomo OyOikeudet muutoksiin pidätetään.

Haluatko varata aition?

Tapahtumaan on varattavissa myös aitioita, katso lisätiedot tästä »

Lisätiedustelut ja varaukset: myynti@logomo.fi tai puh. 029 1234 808 (ma-pe klo 9-16).