Skip to main content

Harjoittelijana Logomossa

Logomossa harjoittelijat pääsevät tutustumaan monipuolisesti talon eri tehtäviin, esimerkiksi osallistumaan sisällöntuotantoon ja kokousasiakkaiden kontaktointiin. Harjoittelijoiden tuoma tuore näkökulma ja suhtautuminen organisaatioon onkin toivottua. Harjoittelu on Logomossa vastavuoroinen oppimisen prosessi.

Tällä hetkellä harjoittelijana oleva Cecilia Jokela vastasi harjoittelua koskeviin kysymyksiin ja jakoi omia ajatuksiaan harjoitteluun liittyen.

Odotin harjoittelulta paljon, ja Logomo vastasi odotuksiini, ellei enemmänkin.

Hain työharjoitteluun Logomoon, sillä tavoitteinani olivat, että pääsen soveltamaan teoreettista osaamista käytännössä, sekä kehittämään ammattitaitoani alan parissa. Harjoittelu on myös kätevä tapa tarkentaa omia urasuunnitelmia tulevaisuuden suhteen.

Harjoittelusta muovautuu itsesi näköinen

Moni kysyy, mitä työharjoittelu Logomossa pitää sisällään? Vastaus ei ole yksiselitteinen, sillä jokainen päivä on ollut tähän mennessä erilainen. Myös jokaisen opiskelijan työharjoittelu on Logomossa varmasti erilainen – harjoittelu rakentuu omien mielenkiinnon ja kiinnostuksen kohteiden mukaan.

Opiskelen toista vuotta mediatutkimusta Turun yliopistolla, joten sisällöntuotanto ja viestintä ohjasi oman harjoittelupaikan valintaa. Sainkin rakentaa Logomossa harjoitteluni pitkälti viestinnän, asiakaspalvelun ja sisällöntuotannon ympärille. Lähdin muovaamaan harjoittelusta itseni näköistä ja kerroin avoimesti omista mielenkiinnon kohteista sekä asioista, joita haluaisin oppia tai kehittää. Erityistä harjoittelustani on tehnyt sen, että olen saanut tutustua Logomoon organisaationa, oppia rutkasti uutta informaatiota luovassa ympäristössä sekä päässyt kehittämään omaa itsetuntemusta.

Harjoitus tekee mestarin

Suosittelen työharjoittelua jokaiselle opiskelijalle, sillä työharjoittelu antaa uusia näkökulmia ja tarjoaa kattavan kuvan oman alansa työmarkkinoista. Logomon voimavarana toimiikin harjoittelijan näkökulmasta ehdottomasti monipuolisuus sekä kattavuus. Kulttuuritalona Logomo onnistuu tarjoamaan harjoittelijalle monen eri alan osaamista yhdessä paketissa niin tapahtumatuotannon, asiakaspalvelun, myynnin kuin viestinnän näkökulmasta.

Logomo näyttäytyi itselleni, vasta turkulaistuneelle opiskelijalle, ennen harjoittelun alkamista suurena tapahtumakeskuksena, mutta päivä päivältä harjoittelun edetessä Logomo on alkanut tuntumaan tiiviiltä ja tutulta työympäristöltä, johon on aina mukava tulla.

Syksyinen harjoittelijahaku Logomoon on nyt auki!

Etsimme tiimimme reippaita, oma-aloitteisia ja positiivisen asenteen omaavia harjoittelijoita. Lue lisää harjoittelusta Logomossa ja jätä hakemus.

Lähetä hakemus