Skip to main content

TERVETULOA IBEN KEIKALLE!

Ibe saapuu Turkuun Logomoon keikalle perjantaina 8.3. Keikka on loppuunmyyty ja Logomo täyttyy tuhansista ihmisistä.

Jotta tapahtumailta olisi kaikille vieraille mieluisa elämys, pyydämme tutustumaan oheiseen ohjeistukseen huolella. Tällä turvaamme, että kaikki vieraamme saavat nauttia elämyksellisestä ja ikimuistoisesta illasta turvallisesti.

Jonotus:

  • Logomossa tullaan jakamaan halukkaille jonotusnumerot. Ainostaan Logomon jakamat jonotusnumerot huomioidaan sisäänpääsyn yhteydessä.
  • Tapahtuma on loppuunmyyty, joten jokaisella jonottajalla ja tapahtumavieraalla tulee olla pääsylippu illan tilaisuuteen. Pääsyliput tullaan tarkastaan sisäänpääsyn yhteydessä.
  • Jonottaminen tapahtuu Logomo-Salin Teatron puoleisella pääovella.
  • Logomon jonotusnumeroiden jako aloitetaan tapahtumapäivänä klo 12:00 eteenpäin, joten emme suosittele jonottamaan paikan päällä tätä aikaisemmin.
  • Jonotusnumeroita jaetaan järjestyksenvalvojien toimesta 1 lipuke/jonottaja.
  • Turvatarkastus ja narikkapalvelu koskee myös jonottajia. Kaikki päällysvaatteet ja suuret laukut tulee jättää narikkaan.
  • Pyydämme, että jonottajat huomioisivat myös muut alueella vierailevat. Alueen siisteydestä tulee myös yhteisesti pitää huolta.
  • Järjestyksenvalvojilla on oikeus puuttua häiriökäyttäytymiseen. Asiattomalla käyttäytymisellä voi menettää paikkansa jonossa.

Tapahtuman aikataulu:

Klo 19:30 ovet auki
Klo 21:00 tapahtuma alkaa

Tapahtuman kesto n. 1 h 15 min

Ilta on vauhdikas ja taatusti kuuma, tanssin täyteinen. Tämä on hyvä huomioida omassa aikataulussa ja myös nesteytyksessä illan aikana.

Saapuminen Logomoon:

Logomoon pääsee kätevimmin joko julkisilla liikennevälineillä tai kävellen Logomonsiltaa pitkin. Täältä löydät lisätietoja Logomoon saapumisesta: https://logomo.fi/info/saapuminen

Tapahtumalippu toimiii myös Föli-lippuna. Erillistä lippua ei tarvita. Föli-lipun sisältävällä tapahtumalipulla voi matkustaa Fölissä 3 tuntia ennen ja 2 tuntia jälkeen esityksen. Lipulla voi matkustaa yhteensä neljä matkaa eli molempiin suuntiin voi käyttää tarvittaessa yhden vaihdon.

Kiitämme ymmärryksestä ja yhteistyöstä. Ikimuistoista iltaa kaikille!

Logomon pysäköinti