Skip to main content

Jo kolmatta kauttaan The Voice Of Finlandin tähtivalmentajana toimiva Juha Tapio ei ole malttanut jättää paikkaansa.

– Kerta toisensa jälkeen tuntuu yhtä upealta tutustua laulajiin. Koko viime kausi meni ilman yleisöä ja nyt kun saadaan ottaa liveihin yleisöä, se tuntuu erityisen hienolta. Se on palkinto laulajille, kun he pääsevät isolle lavalle ja myös sen ison yleisön eteen.

Juha Tapiolle The Voice Of Finlandin livelähetyksillä on erityinen asema sydämessä, mutta tässä maailmantilanteessa myös yhteisillä kokemuksilla on iso merkitys.

– Muistan kun toisen kauden aloituksessa tulimme valmentajien kanssa tyhjään saliin jossa musiikki soi, kokemus oli jo siinä hetkessä sykähdyttävä. Vasta paikan päällä sen tajuaa, kuinka kovasti sitä on odottanut ja miten vaikuttavaa se on.

– Nyt kun olemme pitkän tauon jälkeen tehneet Ukrainan puolesta pari hyväntekeväisyyskonserttia, se on tuntunut todella merkitykselliseltä. Tärkeä osa kokonaisuutta on, että ihmiset ovat saaneet tulla paikan päälle ja kokea kaiken yhdessä. Erityisesti tänä vuonna tuntuu, että yhteisillä kokemuksilla on paljon muutakin arvoa kuin vain seurata, kuka menee jatkoon ja kuka voittaa. Yleisö voi paikan päällä kokea nämä upeat hetket ja niiden tuomat tunteet.

Tähtivalmentaja Juha Tapio palaa Logomoon The Voice of Finlandin livelähetyksiin huhtikuussa.

Mitä annettavaa Juha Tapiolla on annettavana artisteille?

– Oman kokemuksen kautta esiintymiseen, lavalla olemiseen ja laulun tulkitsemiseen. Mutta parasta mitä voin antaa tulevalle artistille, on tunne siitä, että vierellä on kaveri, joka on tukena ja apuna. On paljon ihmisiä, jotka ovat haaveilleet laulamisesta ja esiintymisestä, mutta kukaan ei ole koskaan sanonut heille kuinka hyviä he ovat. Sen sanominen itsessään voi olla jollekin todella iso ja rohkaiseva kokemus, joka voi kantaa pitkälle elämässä.

Myös Turku saa Juhalta isot pisteet.

– Turku on minulle tuttu kaupunki ja lähellä sydäntä. Erityisesti kesällä Turku näyttää parhaat puolensa. Tuntuu että ei Suomessa olisikaan eli siinä mielessä Turku on täysin poikkeuksellinen ja ainutlaatuinen kaupunki.

Juha Tapio on viettänyt alkukeväästä aikaa myös studiolla.

– Olemme juuri soittaneet pohjia tulevalla albumille. Tänä vuonna on siis odotettavissa ihan kokonainen uusi albumi ja uusia biisejä alkaa tippua kuultavaksi jo kevään ja kesän aikana. Asia on innostuneen työn alla!

– Minulle The Voice Of Finlandin livevaihe on parasta. Turun ja Logomon kevät tuntuu itselleni jo käsitteeltä, jonka haluaa kokea. Tällaisessa ajassa jos koskaan me tarvitsemme sitä, että kannustamme toisiamme. Tulkaa ihmeessä kokemaan yhdessä Logomon kevät ja kannustamaan hienoja laulajia.

Maaliskuun ajan liput kampanjahinnoin!

Tule kannustamaan suosikkilaulajasi voittoon ja kokemaan suoran lähetyksen jännitys livenä. Paikat livelähetyksiin myydään nopeasti loppuun, joten varaa lippusi nyt.

Lisätiedot

The Voice of Finland livelähetykset 2022

  • Pe 8.4. Team ANNA & Team SIPE + TONI
  • Pe 15.4. Team JUHA & Team MAIJA
  • Pe 22.4. Semifinaali
  • Pe 29.4. Finaali
Osta liput

Lippupaketit

Show&Dinner

Tule ystäväporukalla nauttimaan tasokkaasta ruuasta ja hyvästä juomasta ennen livelähetystä, tai tuo tärkeimmät asiakkaasi tai henkilöstösi viettämään ikimuistoinen ilta.

Osta liput
VIP- ja VIP-GOLD

The Voice of Finland VIP -paketit tarjoavat unohtumattoman elämysillan Logomossa. Saatte illan upean shown lisäksi ylellisen pöytiintarjoillun kolmen ruokalajin illallisen teille tarkoitetussa VIP-tilassa. VIP GOLD-paketti sisältää paikat katsomon parhaimmilta paikoilta eli Ringsidelta.

Osta liput