Skip to main content

Logomon uusi pääomistaja on tapahtuma-alan ammattilainen

Logomo sai marraskuussa Sunborn Eventsistä uuden pääomistajan. Sunbornilla on nyt tarjolla tapahtumapaikka niin Turun kuin Helsinginkin paraatipaikoilla, kun Logomo ja Kulttuuritalo ovat saman yrityksen suojissa.

Yrityskauppa tässä ajassa kertoo siitä, miten vahva usko meillä on tapahtuma-alaan.

Logomon toimitusjohtaja Päivi Rytsä sanoo, että yrityskauppa tässä ajassa kertoo myös vahvasta uskosta tapahtuma-alaan. Koronan myötä on lisäksi mietitty uusia palveluja ja tapoja yhdistää niitä olemassa oleviin palveluihin, hän jatkaa.

Entistä monipuolisemmat palvelut, helposti

Kaupan myötä jo aiemmin Sunbornin hoitamat Logomon ravintola- ja cateringpalvelut yhdistettiin talon ydinliiketoimintaan. Uuden omistajan myötä asiakkaita on mahdollista palvella entistäkin paremmin, kun toimipisteet löytyvät sekä Helsingissä että Turussa. Logomon ja Kultsan lisäksi Sunborn Events huolehtii myös cateringista erilaisissa yleisötapahtumissa kuten Tall Ships Races ja Paavo Nurmi Games. Sunborn Eventsin oma tuotantoyksikkö järjestää keikkoja ja festivaaleja, esimerkiksi Kesärauhan Turussa. Sunborn Events pyörittää ravintolatoimintaa myös Turun linnassa ja Suomen vanhimmassa ravintolassa Pinellassa. Jos tilan lisäksi on tarve muille palveluille, voidaan hyödyntää talojen laajoja verkostoja ja kumppanuuksia. ”Asiakkaalle tämä kaikki näyttäytyy yhtenä prosessina, johon kuuluvat majoitus, kuljetus, toimiva tila ja oheispalvelut”, Rytsä kertoo.

Katse tulevaisuudessa ja syntymäpäiväjuhlissa

Rytsä totetaa, että katse pidetään tiukasti tulevaisuudessa: ”kun korona hellittää, olemme valmiina, uudet palvelut käytössä ja prosessit hiottuna viimeisen päälle”. Syksyllä Logomo juhlii myös kymmenvuotistaivaltaan. ”Paljon on jo suunnitelmissa loppuvuoteen”, Rytsä vinkkaa.

Koko juttu julkaistu uusimmassa Evento-lehdessä, lue artikkeli täältä.