: Skip to main content

Kiinnostaisiko kaveriporukan keppihevospoolo ja grillaus? Vai haluaisitteko kokeilla firman virkistyspäivässä astetta rennompaa viinijoogaa? Tai kuulla grillikauden kuumimmat trendit huippukokilta?

 

–Asiakkaamme ovat toivoneet meitä uudenlaisia tapahtumapaketteja myös pienemmille ryhmille, esimerkiksi kaveriporukoille, polttareihin tai pienempien yritysten virkistystapahtumiin, kertoo myyntipäällikkö Essi Moisio Logomosta.

–Tartuimme toimeen ja kokosimme yhdessä Sunbornin kanssa uusia pienryhmille sopivia teemapaketteja. Ja jos näistä ei löydy suoraan sopivaa, niin kaikki on muokattavissa tarpeidenne mukaan, hän vinkkaa.

Logomon uudet teemapaketit sopivat sekä suurille että pienille ryhmille, niin yksityisille kuin yrityksillekin. Katso kauden kuumimmat paketit ja varaa tai räätälöi itsellesi oma kick-off -päivä, virkistyspäivä tai kesäjuhla yhdellä puhelinsoitolla!

Vino Yoga -paketti

Mitä saat, kun yhdistät viinin ja joogan? Ainakin astetta rennommat asanat. Jatka iltaa Teatro Bar & Caféssa kylmien juomien ja poke-bowlin äärellä. Paketti sopii sekä yksityisille että yritysryhmille.

Keppihevospoolo- ja grillipaketti

Kesän ykköslaji on keppihevospoolo. Tiukan hegemoniakamppailun päälle maistuvat grilliherkut ja palauttavat juomat Teatron terassilla. Keppihevospoolo käy sekä kaveriporukoille että yritysten tapahtumiin.

Grilliherkut ja kesän kannujuomat -paketti

Rentoa yhdessäoloa grilliherkkujen ja kannujuomien parissa. Tule kuulemaan kesän kuumat grillitrendit huippukokki Kristian Karnellilta. Tarjolla kylmiä juomia ja grilliherkkuja Logomon keittiömestareilta. Jokainen osallistuja saa mukaansa myös parhaat reseptit. Grillipaketti sopii suuremmillekin seurueille.

Kaikki paketit voidaan räätälöidä erikokoisille ryhmille tarpeidenne mukaan. Ota yhteyttä, niin kokoamme teille oman paketin. Katso lisätietoa täältä.

 

Take Away -kokous Logomossa

Take away on helppo ja edullinen kokouspakettiratkaisu pienempiin palavereihin. Nappaa valmis eväspaketti mukaasi Logomo Kitchenistä ja keskity kokoukseen.

Pakettiin kuuluvat aamu- ja iltapäiväkahvit, lounas Kitchenissä sekä haluamasi kokoustarjoilut kätevässä Take away -muodossa.

Take away -paketti on monipuolisesti muokattavissa oman maun mukaan riippuen siitä, haluatteko mukaan esimerkiksi aamiaisen tai välipalan.
Kokoa oma kokouspakettisi Logomossa yhdellä puhelinsoitolla. Muista myös suurempien ryhmien economy- ja deluxe-paketit. Aina tarpeesi mukaan räätälöityinä.

Takaisin uutisiin!