Skip to main content

Teatrossa on tarjolla kesälounas heinäkuussa (1.7.-4.8.). Lounas tarjoillaan maanantaista perjantaihin klo 11-14. Lounaaseen sisältyy salaattipöytä, lämminruoka, jäätelö ja kahvi, yhteensä 10,50 €.

Rakkaudella tehty

Teatron kesälounaan menu suunnitellaan huolellisesti. Tarjolla on monipuolisesti eri raaka-aineita. ja lämpimän ruuan lisäksi salaattipöydän laatuun panostetaan, sillä Teatrolla on oma salaattikokki, joka suunnittelee salaattimenun. Joka päivä löytyy myös kasvisruokaa ja lähes kaikki sopii myös vegaaneille.

Tarjoilija Essi Lehtonen kertoo, että ruoka on rakkaudella tehty ja luvassa on kaikenlaisia kesäisiä makuja.

Asiakkaita on hyvin riittänyt ja lisää saa tulla

Logomossa on noin 90 eri alan yritystä, joille Logomo Kitchenin lounaat ovat tulleet tutuiksi. Lounaan siirtyessä Teatroon tuoo mukavaa vaihtelua arkeen. Lounaalla voikin nähdä paljon tuttuja naamoja Logomolta, mutta mukavasti myös uudet asiakkaat ovat löytäneet lounaalle. Parkkipaikkoja on runsaasti tarjolla ja tunnin saa ilmaiseksi pysäköidä. Tarvittaessa löytyy myös syöttötuoleja, mikäli perheen kanssa haluaa tulla syömään. Kaikki ovat tervetulleitta nauttimaan lounaasta!

Jäätelöä joka päivä tarjolla

Teatron lounaan erikoisuutena on jäätelöbuffee, jossa pääsee kokoamaan oman jäätelöannoksen. Jälkiruuaksi saa joka päivä vaniljajäätelöä ja siihen kaveriksi kastikkeen. Kastikkeina tarjolla mansikka, suklaa ja kinuski. Jäätelöä voit syödä, niin paljon haluat.

Lounas Teatron terassilla sään salliessa tai yhdistettynä kulttuuriin

Aurinkoisena päivänä Teatron lounasta voi nauttia myös terassilla. Lisää tilaa ruokailla löytyy Teatron sisätiloista.

Nauti Teatron kesälounaan yhteydessä taide-elämys.  Lounaalta pääset helposti käymään Logomo Artist -näyttelyssä, joka sijaitsee Logomo Teatron Galleriassa. Logomo Artist näyttelyyn on vapaa pääsy.

Katso viikon lounaslistaLogomo Artists -taidenäyttely