Skip to main content

Seminaarijärjestäjän suosikki

Helsinkiläinen markkinointitoimisto Lataamo on järjestänyt useita isoja seminaareja Turun Logomossa.

Lataamon Markku Vihtilän mukaan Logomossa yhdistyy tapahtumajärjestäjän näkökulmasta kaksi tärkeää asiaa: Logomo on tilana monipuolinen ja sen osaajat oman alansa huippuja.

”Ammattitaito talon sisällä on tosi korkea. Ja kun vastapeluri tilan tarjoajan puolelta ymmärtää meidän bisnestä hyvin, se tekee myös työskentelystä helppoa”, Lataamon senior account director partner Vihtilä sanoo.

Toiminnallisuutta ajateltu jo rakentamisvaiheessa

Kahdesti Evento Awards -kilpailussa Suomen parhaana isona tapahtumatalona palkitussa Turun Logomossa hommat hoituvat rautaisella rutiinilla. Entisen VR:n konepajan tiloihin rakentunut tapahtumakeskus on tiloiltaan myös taatusti uniikki.

”Tilana Logomo on poikkeuksellinen Suomessa, mutta silti monipuolinen. Tiloja pystytään muuntelemaan tapahtuman mukaan, ne taipuvat moneen”, toteaa Vihtilä.

Logomosta löytyy 15 erikokoista tilaa, joita voi tarpeen tullen yhdistellä tai laittaa kiinni. Lisäksi tapahtumien järjestämistä talossa on ajateltu toiminnallisuuden kannalta jo talon rakentamisvaiheessa.

”Ensimmäisessä kerroksessa ei ole lainkaan kynnyksiä, jolloin tavaroiden rullailu onnistuu helpommin, sähköä on saatavilla oikeissa paikoissa ja valoille sekä äänentoistojärjestelmille on hyvät ripustamismahdollisuudet”, kertoo Logomon tuotantojohtaja Petteri Unkila.

Tilana Logomo on poikkeuksellinen Suomessa, mutta silti monipuolinen. Tiloja pystytään muuntelemaan tapahtuman mukaan, ne taipuvat moneen

”Logomolla on todella positiivinen asenne kaikkeen”

Markkinointitoimisto Lataamolle arvokasta on myös Logomon kokonaistarjonta: talosta löytyy omasta takaa kumppaneita kuten Bright ja Sunborn Catering, joiden kautta onnistuvat niin tekniikan toteuttaminen kuin tarvittavat ruokatarjoilutkin.

”Logomolla on todella positiivinen asenne kaikkeen. Heille asiat eivät ole haasteita tai ongelmia, vaan on vain ratkaisuja. Tuotantojohtaja Petteri Unkila kykenee aina auttamaan tapahtuman suunnittelussa ja toteutuksessa niin, että saadaan paras lopputulos. Asioita tehdään yhdessä saman päämäärän eteen”, Vihtilä kehuu.

Logomolta löytyy tila joka tarpeeseen

Logomolta löytyy tiloja jokaiseen tarpeeseen: tapahtumiin, juhliin ja seminaareihin. Logomo on uniikki juhlapaikka, jonka joka tilaisuuteen mukautuvat tilat soveltuvat niin pieniin kuin suuriin tapahtumiin.

Järjestä tilaisuus Logomossa