Skip to main content

Herkut suoraan pöytiinkannettuna

Hallituksen uusien linjausten myötä Logomo Kitchen avaa ovensa jälleen 1.6.2020 ja palvelee aina maanantaista perjantaihin lounasaikaan 10:30-13:00.

Ravintola haluaa kuitenkin huolehtia kaikkien turvallisuudesta sekä terveydestä, joten toistaiseksi lounas tarjoillaan suoraan pöytiin. Annosvaihtoehtoja on useita erilaisia joka päivä. Lounasta on tuttuun tapaan mahdollista saada myös take away -bokseissa.

Puhtaista suomalaisista raaka-aineista maukkaita take away -annoksia

Kun maailman tilanne vaikeni ja hallitus alkoi jakaa ohjeistuksia ravintoloiden sulkemisesta, Logomo Kitchenin henkilökunta päätti alkaa ideoimaan jotain heille täysin uutta.
Take away -idea syntyi muutaman päivän ideoinnin ja jalostuksen myötä.
Ravintolan omat nettisivut olivat oiva paikka ruokien tilauspohjalle ja näin syntyi Logomo Kitchen ruokakassi -konsepti.

”Halusimme tehdä muutamia kotiruoka -tyylisiä annoksia ja sitten muutamia maailman makuihin kohdistuvia annoksia. Näin syntyi 10 erilaista annosta, joita voi tilata kahdelle, neljälle ja kuudelle hengelle” , Logomo Kitchenin pääkokki Kristian Karnell kertoo.

Sunborn Catering toimittaa Take away -ruokia Turun ja Raision alueelle viitenä päivänä viikossa, aina tiistaista lauantaihin.

Grilliherkkuja juhannukseen ja kolmen ruokalajin menu valmistujaisiin

Paljon mietitään myös sitä, miten tällaisena aikana olisi järkevin toteuttaa esimerkiksi valmistujaisten tarjoilut tai juhannuksen herkut. Sunborn Catering on väsäillyt tähän myös pettämättömän ratkaisun.

”Juhannukseksi meiltä saa tilattua grilliherkkuja täynnä olevan boksin, kun taas valmistujaisiin meillä on tarjolla valmiiksi suunniteltu valmistujaismenu. Nämä molemmat saa kotiinkuljetettuna.”, Karnell kertoo.

Logomo Kitchenin porukka on halunnut mennä tällaisena aikana asiakkaan helppous ja terveys edellä. Yleelliset ja maukkaat ruuat valmistetaan ja pakataan vastuullisesti.

Grilliboksi on myynnissä 18.6.2020.

Tilaa ruokia kotiin tai noudettavaksi alla olevasta linkistä!

Tilaa ruokia
Takaisin uutisiin