: Skip to main content

Logomo Kitchenin lounasbuffet palasi takaisin maanantaina 19.4. Toukokuussa brunsseja tarjolla joka lauantai. 

Logomo Kitchenissä palattiin maanantaina takaisin lähes normaaliin, kun supersuosittu buffet sai jatkoa kuukauden mittaisen tauon jälkeen. Kitchenistä saa lounasta arkisin kello 11:00- 13:00 välisinä aikoina ja ruokailla voi paikan päällä tai napata maukkaat eväät mukaan.

Myös Logomo Kitchenin lauantaibrunssit tekevät paluun ja ensimmäisen brunssin voikin päästä nauttimaan 8.5.2021. Tarjolla on raikkaita salaatteja, juustoja, leikkeleitä ja tietysti herkullisia lämpimiä vaihtoehtoja. Jälkiruokapöydässä voit paistaa rapean vohvelin lisukkeineen sekä nauttia muista makeista herkuista.

Suositut Vappu- sekä äitienpäiväboksit ovat täällä jälleen

Kitchenissä juhlitaan loppukevättä oikein urakalla maittavin juhlapäivä tarjoiluiden kera, kun herkulliset Vappu- sekä äitienpäiväboksit vuodelle 2021 ovat nyt myynnissä.

Maukkaat herkut ovat ostettavissa neljän ja kahdeksan hengen bokseina. Bokseihin sisältyy monipuolinen kattaus tarjoiluja teeman mukaisesti.  Äitienpäivänä myös paikan päällä lounastaminen on mahdollista. Varmistaaksesi paikkasi lounaalle, voit tehdä pöytävarauksen itselle sekä seurueellesi Logomo Kitchenin verkkosivujen kautta.

Logomo Kitchen

Kitchenin lounas:

ma-pe 11:00-13:00

Logomo KitchenTakaisin uutisiin

Logomo noudattaa tarkasti Lounais-Suomen aluehallintoviraston asettamia rajoituksia

Logomo Kitchenissä halutaan taata turvallinen ympäristö ruokailijoille. Ravintolassa noudatetaan tarkasti korona-ajan suosituksia. Asiakaspaikat ovat ravintolassa vähennetty puoleen sekä siivousta tehostettu. Erityisesti kosketuspintojen hygieniaan kiinnitetään huomiota.

Ravintolassa asioidessa asiakkaita pyydetään pitämään turvavälejä, huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta sekä käyttämään maskeja ruokaa noutaessa. Jokaiselle asiakkaille on tarjolla maskeja sekä käsidesiä.