Skip to main content

Siivouskertojen määrää lisätty

Tapahtumatalo Logomossa tilojen siivouksesta on päätetty huolehtia tehostetusti koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

Kosketuspinnat pyyhitään yleisissä tiloissa normaalia useammin. Tehostetun siivouksen aikana pinnat pyyhitään yleispesuaineella, jonka jälkeen ne käsitellään vielä desinfiointiaineella.

Käsidesipisteitä lukuisia ympäri taloa

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) mukaan uusi koronavirus tarttuu ihmisestä toiseen pisara- ja kosketustartuntana yskiessä ja aivastaessa tai tahrautuneiden käsien ja pintojen välityksellä.

Tartuntoja voidaan ehkäistä hyvällä käsihygienialla ja oikealla yskimistekniikalla. Lisäksi esimerkiksi wc-käynnin yhteydessä huuhtelupainike kannattaa pyyhkiä ennen siihen koskemista tai painaa painiketta puhtaalla paperilla.

Sekä Logomon tapahtumatiloista että toimistojen yhteisistä tiloista löytyy useita käsidesipisteitä. Lisäksi Byrån ja Konttorin tuulikaappeihin on viety kosketusvapaat käsidesiannostelijat. Kosketusvapaa laite antaa annoksen desinfioivaa vaahtoa, kun sen alle asettaa käden. Vaahtoa hierotaan käsiin puolen minuutin ajan.

Mahdollisuus käyttää käsidesiä on myös kaikissa neuvotteluhuoneissa.

Logomo seuraa viranomaisten ohjeita

Logomo seuraa viranomaisten tiedotusta ja ohjeita sekä reagoi niihin tarvittaessa nopeasti.

THL:n tilojen siivoukseen antaman ohjeistuksen mukaisesti esimerkiksi roskapussit palaavat tilapäisesti toimistojen roskakoreihin. THL neuvoo päällystämään roskakorit helposti irrotettavilla, vuotamattomilla pusseilla. Suljetut roskapussit laitetaan polttoon meneviin sekajätteisiin.

Takaisin uutisiin