: Skip to main content

Logomosta puhuttaessa tulee usein ensimmäisenä mieleen ne lukuisat tapahtumat, joiden miljöönä Logomo toimii. Monet eivät ehkä tiedä, että Logomo toimii lisäksi noin yhdeksänkymmenen yrityksen toimitilana. Logomossa toimii monien eri alojen yrityksiä, muun muassa mainonnan, markkinoinnin, tapahtuma- ja ohjelmapalveluiden, taloushallinnon ja kiinteistönvälityksen aloilta.

Toimitiloja löytyy Logomossa sijaitsevasta Byråsta, sekä Konttorista, jotka sijaitsevat eri puolilla rakennusta. Avarissa ja valoisissa tiloissa on paljon yhteisöllistä tekemistä, ja ne luovat mieluisan ympäristön työskennellä ja verkostoitua muiden saman katon alla työskentelevien kanssa.

Kiinnostavana lisäyksensä moniammatilliseen kokonaisuuteen tuo Logomon Byråssa sijaitseva coworking-tila, jossa yrittäjät tai esimerkiksi freelancerit voivat vuokrata itselleen työpöydän. Tila toimii loistavasti niille jotka eivät kaipaa kokonaan omaa työhuonetta tai toimistoa, mutta haluavat oman työpisteen ja vaihtelua kotona työskentelylle.

Coworking-toimitila on joustava ja yhteisöllinen

Coworking-tilasta löytyy monen eri alan ammattilaisia, joista yksi on Gispo Oyn paikkatietoasiantuntija Jaakko Lehto.

Hakiessaan uutta työpistettä, Lehdon huomion kiinnitti coworking-tilan viihtyisyys ja tilavuus. ”Kävimme katsomassa useampiakin paikkoja, mutta tämä vaikutti tilana mukavimmalta ja joustavimmalta” Lehto kertoo.

Työrauhan ja yhteisöllisyyden tasapaino toteutuu coworking-tilassa

Hänestä työtilassa parasta on yhteisöllisyys ja coworking-tilan muut ihmiset. Kun työskentely tapahtuu pääasiassa etänä, on mukavaa saada ympärilleen muita ihmisiä, ja yhteisöllisyyden tärkeys korostuu. Työskentelyssä säilyy silti myös tarvittava oma rauha, joten yhdistelmä on Lehdolle ideaali.

Kahvipiste yhdistää Logomossa työskenteleviä

Parhaaksi yksityiskohdaksi Lehto mainitsee Byrån alakerran kahvipisteen. Tila on keskeisellä sijainnilla, joten siinä tapaa loistavasti muita Logomossa työskenteleviä ja se toimii ikään kuin kokoontumispaikkana.

Juttu- ja lounasseuraa löytyy aina

Portaikon toisella puolella istuu BioStat Consulting Oyn biostatistikko Tuire Palokangas.

Yksi syy, miksi Palokangas päätyi pitämään työpistettään Logomon coworking-tilaan, oli sen hinta. Hän kertoi työpisteen ja parkkipaikan maksavan yhteensä saman verran Logomossa, kuin hänen edellisessä paikassa maksoi ainoastaan parkkipaikka.

Eri alojen toimijat ovat toisillensa kuin työkavereita

Palokankaan mielestä coworking työpisteissä parasta on yhteisöllisyys ja tunne siitä, että on työkavereita, vaikka omassa yrityksessä niitä ei olekaan. Hän pitää erityisesti siitä, että ympärillä toimivat ihmiset ovat eri aloilta ja heidän kanssaan pääsee käymään mielenkiintoisia keskusteluja.

Myös lounaspaikka löytyy talon sisältä

Palokangas pitää erityisesti siitä, että Logomon sisällä sijaitsee Logomo Kitchen, mihin on helppo mennä lounaalle työpäivän aikana. ”Aina löytyy lounasseuraa”, Palokangas toteaa.

Logomon toimitilat

Logomo on luovan talouden keskus, jossa viihtyisyys, yhteisöllisyys ja luovuus yhdistyvät uusimpaan tekniikkaan ja parhaimpiin toimitilaratkaisuihin Logomo Byråssa ja Logomo Konttorissa.

Logomon toimitilat ovat kooltaan 7–1 000 neliötä. Pienimpiä toimitiloja (7–50 m²) kutsutaan Nopiksi. Osassa Nopista on myös oma terassi. Isoista toimitiloista osa on kaksikerroksisia ja parvikerroksissa on kattoikkunat sekä kauniisti näkyvillä talon vanhat rakenteet.

Tutustu vapaana oleviin toimitiloihimme ja ota rohkeasti yhteyttä!

Vapaat toimitilat
Takaisin uutisiin