Skip to main content

Aihetta juhlaan

Suomen tapahtumakeskusten kärkikastiin lukeutuva Logomo vietti 10-vuotissynttäreitään viime vuoden marraskuussa. Tuolloisilla synttärifestareilla talon jokainen sali täyttyi monipuolisesta ohjelmasta ja iloisista juhlijoista. Lisäksi päivällä Logomo avasi ovet kaupunkilaisille ja illalla juhlinta jatkui ympäri taloa. Ja juhlaanhan oli enemmän kuin aihetta, sillä kymmenvuotinen taival on pitänyt sisällään monenlaisia elämyksiä ja onnistuneita tapahtumia.

Menestyksen tiellä

Alun perin VR:n konepajana toimineessa rakennuksessa suoritettiin mittavia laajennus- ja muutostöitä, joiden seurauksena alueelle on muodostunut merkittävä kulttuurikeskus, joka hakee vertaistaan. Tapahtumatiloissa on esiintynyt kuluneen kymmenvuotisen taipaleen aikana sekä suuren että pienemmänkin luokan artisteja niin koto-Suomesta kuin maailmaltakin.

Juhlahumua Logomo-salissa…

Kehitystyö ja intohimo ovat avainsanoja Logomon menestykseen ja on sanomattakin selvää, että vuonna 2011 alkanut menestystarina saa jatkua vielä pitkään. Koronaviruksen aiheuttamat muutokset toki asettivat erityishaasteita tapahtuma-alalle, mutta hyvällä yhteishengellä, suunnitelmallisuudella sekä ennen kaikkea rautaisella ammattitaidolla kyseisistä haasteista on nyt selvitty.

Tapahtuma-alalle onkin koronavuosien aikana kertynyt valtavasti kysyntää ja nyt tapahtumarajoitusten poistuessa, on Logomo jälleen valmis tarjoamaan yhä enemmän elämyksiä kulttuurinnälkäisille ihmisille. Seuraava kymmenvuotinen tulee olemaan vähintäänkin yhtä menestyksekäs ja antoisa kuin edellinenkin.

…ja Teatron baarissa

Logomolaisena on helppo hymyillä

Lopuksi vielä kiitos kaikille Logomon synttärivieraille ja yhteistyökumppaneille – teitte päivästä ikimuistoisen! Mahtavaa, että olitte mukana ja jatketaan yhdessä menestystarinan luomista.

Takaisin uutisiin